Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

A Lampak új raktárrendszert vezet be, és két új raktárcsarnokot épít ki

A Lampak új raktárrendszert vezet be, és két új raktárcsarnokot épít ki
A cégről

A lámpák.hu, Európa második legnagyobb online lámpaértékesítője bevezeti az új raktárkezelő rendszert (WMS), és két új raktárcsarnokot épít ki.

Az új technológiáknak köszönhetően a Lámpák.hu a korábbinál gyorsabban és hatékonyabban tudja majd kiszállítani a rendeléseket. Az új mySTOCK® WMS raktárrendszer, amely a Kvados a.s. cég mesterséges intelligenciáját és gépi tanulását fogja használni a raktári folyamatok optimalizálására. Ez lehetővé teszi az áru gyorsabb és pontosabb előkészítését, valamint egyszerűsíti a logisztikát.


Cégünk több mint 4 millió megrendelést teljesített sikeresen, több mint 200 világítástechnikai márkát értékesít, és jelenleg 50 000 féle termékkel rendelkezik, több mint 2 millió darab raktáron 21 000 m²-es tárolóterületen.


A több mint 9000 méteres új raktárcsarnok és a mellette lévő 4500 raklap befogadására alkalmas, 19 méteres új csarnok lehetővé teszi a cégünk számára, hogy nagyobb mennyiségű árut tároljon, és gyorsabban reagáljon az igényekre."Az új WMS-rendszerbe és az új tárolócsarnokokba való befektetés stratégiai lépés számunkra. A lámpák online értékesítésének vezetőjévé szeretnénk válni Európában" - mondta Darek Matwikow, a Lámpák.hu-t üzemeltető Donoci s.r.o. cég vezérigazgatója."Úgy gondoljuk, hogy az új technológiák lehetővé teszik számunkra, hogy a korábbinál is gyorsabban készítsünk el rendeléseket" - tette hozzá Matwikow.


Cégünk 25 éve van a piacon, és 27 e-shopjával Európa egyik vezető világítástechnikai értékesítője. Évente több mint egymillió csomagot szállítunk ki.


Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i