Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Ólom akkumulátorok

  • Gyártó
  • Feszültség
  • Kapacitás
  • Típus
  • Anyag
  • Elérhetőség

Gyártó

Egyéb márkák
Fiamm (8)
Fukawa (10)
Panasonic (4)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.

Feszültség

Kapacitás

Az elemek kapacitása kifejezi a tárolt elektromos energia (töltöttség) szintjét,mennyiségét. Mértékegységét általában mAh határozzuk meg, a kisebb méretű elemeknél.

Típus

Egyéb márkák
A típus meghatározza, kategorizálja a lámpákat. Ön pontosan kiválaszthatja a megfelelő lámpát, amire éppen szüksége van.

Anyag

Egyéb márkák
fém (22)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.
Ólom akkumulátorok és elemek
 
Az ólom akkumulátorok manapság a leggyakrabban használt másodlagos energiaforrások. A gyakori használatukat az igen kedvező beszerzési áruk, megbízhatóságuk és a megfelelő teljesítményük bizonyítja. Az ilyen ólom akkumulátorokat 1 től egészen 10 000 Ah kapacitásúkig gyártják. 
 
Az általunk kínált ólom akkumulátorok  feszültsége a legtöbb esetben 12 V.
 
A helyes töltésük nagyon fontos, a tökéletes működésükhöz és a hosszú élettratmhoz. Mindig figyeljük, ellenőrizzük az állapotukat. Deszulfurizáció, vagy újraéllesztés a legjobb hatással van a töltésükre. Több mint 80% -ban a szulfurizáció miatt veszítenek az élettartamukból. 
 
A trakciós akkumulátroknak nagy a ciklikus ellenállásuk, ez azt jelenti, hogy az akkumulátort ismételten gyakran maximálisan kimeríthetjük. 
 
Az üzemképtelen akkumulátorokat semmiképp nem szabad kidobni, veszélyes hulladéknak minősülnek. Különböző állomásokon, gyűjtőhelyeken leadhatóak az ólom akkumulátorok, vagy a kijelölt tárolókba elhelyezhetőek. Így óvjuk a környezetünket.
 
Részletesebb információkat a cikkünben olvashat. 

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.