A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Pravý banner
Kategóriák

A legalacsonyabb ár garanciája.

Dátum: 30.4.2014

Megtalálta a kiválasztott lámpát egy másik online áruházban alacsonyabb áron? Tőlünk megkapja ezt a terméket még olcsóbban!

A legalacsonyabb ár garanciája!
Tervezi, hogy otthonában felújítja a világítást? Most van a legjobb lehetősége egy új lámpát venni. Olyat, amely elkápráz nem csak a designával, de főleg az árával. A lampak.hu  e-shop arra törekszik, hogy az valóban olcsó megvilágítás legyen. És az annyira olcsó legyen, hogy ne találjon olcsóbbat máshol. És ha mégis talál olcsóbbat, akkor azt a lámpát tőlünk még olcsóbban kapja.
Elég csak a megrendelés megjegyzésébe küldeni egy linket a konkurens ajánlatra, és mi az azonos terméket Önnek a konkurens árnál 5% olcsóbban adjuk.

Azonos termék elsősorban az a termék, amelynek ugyanaz az EAN (ETK) kódja. Abban az esetben, ha a lámpának nincs EAN  (ETK) kódja, akkor azonos terméknek az olyan termék minösül, amelynek azonos a gyártója, azonos gyártói megjelöléssel vagy azonos termék tulajdonságokkal (megjelenés, szín, méret és anyag) rendelkezik.
Megtalálta a kiválasztott lámpát egy másik online áruházban alacsonyabb áron?
Tőlünk megkapja ezt a terméket még olcsóbban!

Lámpák olcsón!!!


Megjegyzés: Az ár garancia nem vonatkozik a kiárusításokra, kupon és kedvezményes akciókra.
Ugyancsak nem vonatkozik az árakra, amelyek csak a kiválasztott ügyfelek számára érvényesek.
Árgarancia szintén nem érvényes, ha a kínált ár alacsonyabb mint a vételár.

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu