Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

A legalacsonyabb ár garanciája.

Vásárlásról

Tamás

Megtalálta a kiválasztott lámpát egy másik online áruházban alacsonyabb áron? Tőlünk megkapja ezt a terméket még olcsóbban!

A legalacsonyabb ár garanciája!
 
Tervezi, hogy otthonában felújítja a világítást? Most van a legjobb lehetősége egy új lámpa vásárlására, amely elkápráztatja nemcsak a designjával, de főleg az árával. A lampak.hu e-shop arra törekszik, hogy valóban olcsó megvilágítást kínáljon. Annyira olcsót, hogy ne találjon máshol olcsóbbat.  Amennyiben a magyar piacon megtalálja az adott lámpát alacsonyabb áron, akkor azt a lámpát nálunk ugyanazon az áron megkaphatja. Elég csak a megrendelés megjegyzésében küldeni egy linket a konkurens ajánlatra, és mi az azonos terméket ugyanazon az áron adjuk.

Azonos termék elsősorban az a termék, amelynek ugyanaz az EAN (ETK) kódja. Abban az esetben, ha a lámpának nincs EAN (ETK) kódja, akkor azonos terméknek az olyan termék minősül, amelynek azonos a gyártója, azonos gyártói megjelöléssel vagy azonos terméktulajdonságokkal (megjelenés, szín, méret és anyag) rendelkezik. Megtalálta a kiválasztott lámpát egy másik online áruházban alacsonyabb áron? Tőlünk megkapja ezt a terméket ugyanazon az áron!
 
 
Lámpák olcsón!!!


Megjegyzés:
  • Az árgarancia nem vonatkozik a kiárusításokra, a kuponos és a kedvezményes akciókra.
  • Ugyancsak nem vonatkozik az árakra, amelyek csak a kiválasztott ügyfelek számára érvényesek.
  • Árgarancia szintén nem érvényes, ha a kínált ár alacsonyabb mint a vételár.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i