Raktáron több mint 560 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

A legalacsonyabb ár garanciája.

Dátum: 30.4.2014

Megtalálta a kiválasztott lámpát egy másik online áruházban alacsonyabb áron? Tőlünk megkapja ezt a terméket még olcsóbban!

A legalacsonyabb ár garanciája!
Tervezi, hogy otthonában felújítja a világítást? Most van a legjobb lehetősége egy új lámpa vásárlására, amely elkápráztatja nemcsak a designjával, de főleg az árával. A lampak.hu e-shop arra törekszik, hogy valóban olcsó megvilágítást kínáljon. Annyira olcsót, hogy ne találjon máshol olcsóbbat. És ha mégis talál olcsóbbat, akkor azt a
lámpát tőlünk még olcsóbban kapja. Elég csak a megrendelés megjegyzésében küldeni egy linket a konkurens ajánlatra, és mi az azonos terméket Önnek a konkurens árnál 5% olcsóbban adjuk.


Azonos termék elsősorban az a termék, amelynek ugyanaz az EAN (ETK) kódja. Abban az esetben, ha a lámpának nincs EAN  (ETK) kódja, akkor azonos terméknek az olyan termék minősül, amelynek azonos a gyártója, azonos gyártói megjelöléssel vagy azonos terméktulajdonságokkal (megjelenés, szín, méret és anyag) rendelkezik. Megtalálta a kiválasztott lámpát egy másik online áruházban alacsonyabb áron? Tőlünk megkapja ezt a terméket még olcsóbban!

Lámpák olcsón!!!


Megjegyzés: Az árgarancia nem vonatkozik a kiárusításokra, a kuponos és a kedvezményes akciókra.
Ugyancsak nem vonatkozik az árakra, amelyek csak a kiválasztott ügyfelek számára érvényesek.
Árgarancia szintén nem érvényes, ha a kínált ár alacsonyabb mint a vételár.

Copyright © 1992 – 2018 Donoci Kft.