Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Spotlámpák

Beltéri világítás

Tamás

A spotlámpák egyre népszerűbbek. Nem csak azért, mert a fő fényforrást kiegészítve segítenek a helyiség tökéletes megvilágításában. A népszerűségüket inkább annak köszönhetik, hogy a különböző kivitelezésüknek köszönhetően használhatóak a lakás bármely részében.

A spotlámpák egyre népszerűbbek. Nem csak azért, mert a fő fényforrást kiegészítve segítenek a helyiség tökéletes megvilágításában. A népszerűségüket inkább annak köszönhetik, hogy a különböző kivitelezésüknek köszönhetően használhatóak a lakás bármely részében.

A spotlámpák (vagy szpotlámpák) nem csak praktikusak, de modern kialakításúak is. Az ajánlatunkban találkozhat sok szín és anyag kombinációjával, ennek köszönhetően a belső térbe jól beillő spotlámpákat  könnyen megtalálja.

A spotlámpákat típusuk szerint  besorolhatjuk a beépíthető spotlámpák fali/mennyezeti spotlámpák, gyerek spotlámpák és a napelemes spotlámpák közé. Mivel a helyiségek, amelyeket meg akarunk világítani, különböző méretűek, így a spotlámpák között találhatunk egy izzósokat (mint fali lámpák használhatók) de szintén több izzósokat (fali/mennyezeti lámpaként vagy csak mennyezeti lámpaként használhatók). Természetesen, mivel több fényforrást tartalmaznak, annál nagyobb a megvilágított felület és a fény irányításának lehetősége.
 
Beépíthető spotlámpák vagy más néven downlight – Ezekre a spotlámpákra jellemző, hogy a mennyezetbe vannak beépítve. Ezek a lámpák olyan helyiségekben vannak leggyakrabban használva, ahol alacsony a mennyezet (WC, fürdőszoba, folyosó).

Fali/mennyezeti spotlámpák – Ezek a lámpák szükség szerint használhatók mint fali lámpák (2 és 3 égővel) vagy mint mennyezeti lámpák (2 - 4 égővel). Nagy előnyük abban van, hogy minden lámpa tetszés szerint irányítható.

Gyerek  spotlámpák nem mások, mint spotlámpák gyerek motívumokkal. Megtalálhatók itt virágok, méhecskék, lepkék és más állatok, ép úgy mint a mesehősök vagy csak egyszerű pasztell színek.

A szolar spotlámpák a kültéri világításra szolgál. A többi spotlámpától eltérően nincs szükségük elektromos tápvezetékre. Ezek a spotlámpáknak  elég csak a nap energiája. Nap közben feltöltik az akkumulátort, este és éjjel pedig világítanak.

Válassza nálunk az igazi spotlámpát!

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i