Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Lucci air

Vendor 6
  • Legkedveltebb
  • Legnézettebb
Következő legvásároltabb

Kategória leírása

LUCCI AIR ventilátorok


A Lucci air ventilátorok minden évszakban hasznosak. A ventilátor világítással télen a szükséges világítást, nyáron pedig, a tökéletesen lehűtött levegővel, a kellemes hangulatot biztosítja. A ventilátornál be lehet állítani nem csak a sebességet, de a nyári és a téli üzemmódot is.


A Lucci air cég mennyezeti ventilátorokat gyárt. A Lucci Air termékeinek kiváló minőségéről ismert, elsősorban a technológia és a tervezés fejlesztésére összpontosítva. A Lucci air márka a legújabb tervezési trendeket kínálja a világ minden tájáról, így mindenki ki tudja választani az ízlésének megfelelő ventilátort. A Lucci air a Beacon lighting leányvállalata.


Természetesen a kényelme érdekében a ventilátorok távirányítással kategóriában talál olyan készüléket, amelynek távirányítóval lehet szabályozni a működését, mert a mennyezeti ventilátorokat a fény magasságában nagyon nehezen lehetne szabályozni.


A mennyezeti ventilátorokat világítással, másképp csillár ventilátorokat, az osztrák Globo cég gyártja, amely gyárt más lámpákat az Ön otthonának belső és külső terébe. Ezeknek a ventilátoros lámpáknak az az előnye, hogy nem csak ventilátorként, de mennyezeti lámpaként is funcionál. A mennyezeti ventilátorokra világítással ebből a márkából jellemzi a kiváló ár/minőség arány.


Emellett álló ventilátort, asztali ventilátort és oszlopos ventilátort is talál nálunk. Kínálatunkban különböző szín és alak változatban vásárolhatja meg őket, hogy tudjon miből választani!


Álló ventilátorok a friss levegőért


Ha nagyobb térbe keres ventilátort, az álló ventilátort javasoljunk Önnek, hiszen forgó üzemmódban akár embermagasságban képes keverni a beltér levegőjét.


Az állványos ventilátor sebessége és magassága is szabályozható. A legpraktikusabb készülék ebben a kategóriában az állványos ventilátor távirányítóval, hiszen nem kell közel mennie a ventilátorhoz, hogyha szeretne állítani azon valamit.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i