Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

TöbbKevesebb

Gyerekszoba - Beépített LED fényforrás

  • Legkedveltebb
  • Heti akciók
  • Legnézettebb
Következő legvásároltabb

Kategória leírása

A gyermekkor fényei - világítás a gyerekszobába


Az otthonos, meleg légkört egy gyerek számára mi sem biztosíthatná jobban, mint a gyerekszoba világítás. Webshopunkból a gyerekszoba lámpák szélés kínálatát ajánljuk kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.


Szabja személyre a gyerekszobát LED lámpával vagy épp tematikus csillárral - ajánlatunk tartalmaz mesefigurás, vagy akár futball-labda alakú gyerek csillárt is. A spotlámpa és mennyezeti lámpa a gyerekszobában zavartalanná teszi a játékot a kicsik számára, míg az asztali gyerek lámpa használható tanuláshoz az íróasztalon a kisiskolásoknak, vagy esti olvasáshoz az éjelliszekrényen a nagyobbaknak.


Kisebb korban gyakran küzd a család éjjeli álmatlansággal, mert a gyerek fél a sötétben. Ezt könnyen meg lehet oldani éjjeli fénnyel, hiszen a gyerek éjjeli lámpa kellemes fényereje eloszlatja a sötétségtől való rettegést, de mégsem zavarja a pihentető alvás nyugalmát.


Fontos, hogy gyermeke arcán mosoly lásson, tegye lehetővé, hogy az otthon biztonságában jól érezze magát és lámpáink fénye mellett ő maga is beragyogja szobáját!
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i