0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

LED kültéri világítás

Tamás

Kültéri világítás vásárlásán gondolkodik? Próbálja ki a modern LED megvilágítást.

Itt a tavasz. És vele együtt a meleg napok. Tekintettel arra, hogy mennyi időt is fogunk kint tölteni a szabadban, szükséges a küteret is jól berendezni. És nem csak minőséges kerti bútordarabokkal, hanem minőséges lámpákkal is. S ha még spórolni is szeretne, válasszon a kültéri LED lámpák kínálatából. 

Megtakarítás és elsőosztályú minőség

A LED kültéri lámpáknak a hagyományos lámpákkal ellentétben számos előnyük van. Ezek közül az egyik az üzemeltetési költségek megtakarítása. Manapság már a beszerzési költségük sem túl nagy, ezért ezek az egyik legkedveltebb típusú lámpák. Ha megtörténik, hogy éjszakára véletlenül bekapcsolva hagyja a LED kültéri lámpát, nem kell aggódnia, hogy kellemetlenül lepje majd meg a villanyszámla. Azoknál a lámpáknál, amelyeknél hagyományos izzót használ, biztos lehet benne, hogy a fényforrást is gyakrabban fogja cserélni majd. A LED lámpák esetében ez a probléma nem áll fenn. Ugyanis több tíz- illetve akár százezer üzemeltetési órát is kibírnak. A LED lámpák olyana technológiával vannak legyártva, hogy a lámpába kis diódák vannak elhelyezve. A kültéri lámpák azonban lehetnek hagyományos izzóval is. LED lámpát úgy csinálhat belőlük, hogy LED fényforrást választ a lámpába. Ezekre is ugyanaz érvényes, mint a LED világítótestekre. Energiatakarékosak, magas az élettartamuk és a beszerzési ár is alacsony. 

Ezen kívül a kültéri LED lámpáknak van még egy nagy előnyük. Az összes kültéri LED lámpa úgy van legyártva, hogy ellenálljon a különböző időjárási tényezőknek. Nem kell attól tartania, hogy eső illetve erősebb szél miatt újat kelljen majd vásárolnia. Ami a kültérben való elhelyezést illeti, minden biztonsági szabványnak megfelelnek.


Rengeteg lámpa típus

Amennyiben a kültéri LED lámpák mellett döntött, szükséges mérlegelni, milyen típusú is legyen a kültéri lámpa. A bejárati ajtó felé választhatnak pl. a kültéri fali LED lámpák kínálatából. Érzékelővel, vagy hagyományos kapcsolóval. Továbbá nagyon közkedveltek a különféle LED reflektorok. A kert körül vagy a medence környezetében jól mutathatnak a kültéri LED lámpák vagy a napelemes LED lámpák. Amennyiben rendelkezik terasszal illetve tetővel ellátott kerti kiülővel, ezekről se feledkezzen meg. Ide jól illenek a különböző LED függőlámpák. Elegendő világítást nyújtanak az esti kintléthez és még hangulatosabbá teszik a kint eltőltött pillanatokat. Kültéri lámpa kínálatunk további számos típust tartalmaz. Elég csak kiválasztani a megfelelőt! Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás