Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

LED kültéri világítás

Kültéri házmegvilágítás

Tamás

Kültéri világítás vásárlásán gondolkodik? Próbálja ki a modern LED megvilágítást.

Itt a tavasz. És vele együtt a meleg napok. Tekintettel arra, hogy mennyi időt is fogunk kint tölteni a szabadban, szükséges a küteret is jól berendezni. És nem csak minőséges kerti bútordarabokkal, hanem minőséges lámpákkal is. S ha még spórolni is szeretne, válasszon a kültéri LED lámpák kínálatából. 

Megtakarítás és elsőosztályú minőség

A LED kültéri lámpáknak a hagyományos lámpákkal ellentétben számos előnyük van. Ezek közül az egyik az üzemeltetési költségek megtakarítása. Manapság már a beszerzési költségük sem túl nagy, ezért ezek az egyik legkedveltebb típusú lámpák. Ha megtörténik, hogy éjszakára véletlenül bekapcsolva hagyja a LED kültéri lámpát, nem kell aggódnia, hogy kellemetlenül lepje majd meg a villanyszámla. Azoknál a lámpáknál, amelyeknél hagyományos izzót használ, biztos lehet benne, hogy a fényforrást is gyakrabban fogja cserélni majd. A LED lámpák esetében ez a probléma nem áll fenn. Ugyanis több tíz- illetve akár százezer üzemeltetési órát is kibírnak. A LED lámpák olyana technológiával vannak legyártva, hogy a lámpába kis diódák vannak elhelyezve. A kültéri lámpák azonban lehetnek hagyományos izzóval is. LED lámpát úgy csinálhat belőlük, hogy LED fényforrást választ a lámpába. Ezekre is ugyanaz érvényes, mint a LED világítótestekre. Energiatakarékosak, magas az élettartamuk és a beszerzési ár is alacsony. 

Ezen kívül a kültéri LED lámpáknak van még egy nagy előnyük. Az összes kültéri LED lámpa úgy van legyártva, hogy ellenálljon a különböző időjárási tényezőknek. Nem kell attól tartania, hogy eső illetve erősebb szél miatt újat kelljen majd vásárolnia. Ami a kültérben való elhelyezést illeti, minden biztonsági szabványnak megfelelnek.


Rengeteg lámpa típus

Amennyiben a kültéri LED lámpák mellett döntött, szükséges mérlegelni, milyen típusú is legyen a kültéri lámpa. A bejárati ajtó felé választhatnak pl. a kültéri fali LED lámpák kínálatából. Érzékelővel, vagy hagyományos kapcsolóval. Továbbá nagyon közkedveltek a különféle LED reflektorok. A kert körül vagy a medence környezetében jól mutathatnak a kültéri LED lámpák vagy a napelemes LED lámpák. Amennyiben rendelkezik terasszal illetve tetővel ellátott kerti kiülővel, ezekről se feledkezzen meg. Ide jól illenek a különböző LED függőlámpák. Elegendő világítást nyújtanak az esti kintléthez és még hangulatosabbá teszik a kint eltőltött pillanatokat. Kültéri lámpa kínálatunk további számos típust tartalmaz. Elég csak kiválasztani a megfelelőt! Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i