Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Kényelmesebb élet távirányítós lámpákkal

Beltéri világítás

Tamás

Megtörtént már önnel is, hogy szivesen fel- illetve lekapcsolná a lámpát, de nem akaródzik felállni a heverőről? A távirányítós világítótestek ezt a problémát megoldják.

Praktikus lámpák távirányítóval

Minden háztartásba más-más lámpák illenek. A piacon manapság nagyon nagy a kínálat. Különböző típusú, alakú, nagyságú és különböző stílusban. Van aki a legegyszerübb irányítást kedveli, vagyis a be- és kikapcsolás típusút. Másoknak elég ha ezen felül tudja még szabályozni a fényerősséget. Akadnak azonban olyanok is akik a lehető legjobban szeretnének megkönnyíteni és kellemesebbé tenni az életüket. Pont az önök számára vannak itt a távirányítós világítótestek. Távirányítóval irányíthatja a csillárokat, lámpákat, mennyezeti vagy fali lámpákat is.  

Ventilátorok távirányítóval

További jó hír, hogy távirányítóval irányíthatja a ventilátorokat is. Nyáron és télen is jól jönnek. Télen ellentétes módban müködhetnek, mely következtében ellenkező irányba hajtják a levegőt és így helységében felmelegszik a levegő. A fő funkciója azonban természetesen a levegő hűtése, melyet a forró nyári napokon használhatunk ki a legjobban, mikor is kint igen nagy a hőség és egyedül a ventilátor hozhat némi lehűlést otthonába. Irányíthatja az ágyból,vagy a heverőről is. Elég csak kiválasztani a távirányítós ventilátort és nem kell többet felállnia, hogy bekapcsolja, regulálja az erősséget vagy éppen kikapcsolja. Elegendő megnyomni a távirányító nyomógombját és így egy lépés sem szükséges. 

Intelligens világítótestek

További világítótestek, melyeket lehetséges távirányítóval vagy okos telefonnal illetve táblagéppel irányítani, az intelligens lámpák. Ezek a világítótestek számos különböző funkcióval rendelkeznek. A távirányítás itt tehát nélkülözhetetlen. Ezeknél a lámpáknál kiválaszthatja a be- és kikapcsolást, további funkciókat mint pl. a fényintenzitást, színhőmérsékletet, időszakot, mikor kapcsoljon be vagy ki a lámpa, vagy mikor világítson kisebb illetve nagyobb fényerővel. 


Az összes távírányítós lámpák nagy előnye természetesen az, hogy a távolból irányíthatóak és így nem szükséges minden alkalommal felállni ha éppen új beállítást szeretne alkalmazni. Ha éppen kényelmesen fekszik a heverőn vagy a hálószobájában, világít a lámpa és már lassan csukódik a szeme, elég csak a távirányító után nyúlni. Nem szükséges felállnia és így újra felébrednie.

Vannak olyan lámpák, melyek távirányító nélkül vásárolhatóak, de lehetséges hozzájuk távirányítót vásárolni. Ha szeretné kipróbálni a távirányítós lámpák előnyeit, elég csak valamelyikét beszereznie. Így ezzel ön is megkönnyítheti és kellemesebbé teheti az életét. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i