Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Beltéri világítótestek minden helységbe

Beltéri világítás

Tamás

Újra itt az ősz. A nap túlnyomó részét többnyire már otthonunkban töltjük mint a kertben. Biztos benne, hogy jól felkészült erre az időszakra?

Eljött tehát. Elmúltak a nyári hónapok, a szabadban eltöltött örömteli pillanatok, a grillezések időszaka és újra beköszöntött az ősz. Ebben az időszakban sokkal hamarabb besötétedik és reggelente is tovább tart. Ismét sötétben indul majd el otthonából  és bizony sötétben is fog hazatérni. Mivel kint már sok melegre nem számíthatunk, ezért hogy otthonunkban a lehető legjobban érezzük majd magunkat, szükséges mindent jól megvilágítani. Itt a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy alaposan körülnézzünk, nem szükséges -e valamilyen lámpát lecseréni, vagy esetleg nem hiányzik -e valahonnan. 
 
 

Lámpák minden beltérbe

Talán egyetlen ház illetve lakás belteréből sem hiányozhat a központi megvilágítás. Leggyakrabban csillárról van szó, kisebb méretű helyiségekben mennyezeti lámpák vagy különböző spotlámpák illetve beépíthető lámpák is lehetnek. Manapság ezek a legkeresettebb lámpák egyike. Attól függően, melyik helységbe keresünk  központi lámpát, szükséges megválasztani a lámpa kialakítását, formáját is. Ha otthona egyszerűen van berendezve, tanácsoljuk a hagyományos csillárok egyikét. Amennyibe a nagyvonalúbb stílust kedveli, ez sem probléma. Erre a célra szolgálhatnak pl. a különböző vitrázs lámpák vagy kristály csillárok. A gyermekszobába választhat a gyermekcsillárok kategóriájából, különböző gyermek motívumokkal, melynek gyermekei biztos megörülnek. 
          
Fontos továbbá a fürdőszobára is gondolni. A forró fürdő ugyanis az, amire mostanság a legjobban szüksége lesz majd. Fürdőszobába válasszon olyan fürdőszobai lámpát, mely kellemesen fog világítani és egy pillanatra úgy érezheti majd magát, mintha maga a paradicsomban lenne. S ha ezen felül még spórolni is szeretne, válasszon a LED lámpák kínálatából. A különböző intelligens világítótestek segítenek megkönnyíteni a mindennapjait.
 
     null     

Minden métert jól gondoljon át

Minden helységben ajánlatos egy vagy annál több világítótestet használni. Amennyiben csak egy csillárja vagy központi lámpája van, egészen biztos, hogy nem lesz elegendő. A kiegészítő lámpák ugyanis szintén  nagyon fontos szerepet töltenek be, csakúgy mint a fő megvilágítótestek. Ha csak olvasni szeretne, vagy éppen a fürdőszobába menni, teljesen fölösleges a fő világítótestet bekapcsolni. Ezért vannak itt a különböző lámpák, legyen az állólámpa vagy asztali lámpa. Ha a világítótest keze ügyében van ágya mellett, nem lehet gond. Egy nappaliból az állólámpa sem hiányozhat. Sőt mi több, ha a fényerő szabályzós lámpák egyikét választja, saját maga állíthatja be a fényerőt. Televíziózáshoz elég gyengébb fényerőt beállítani, olvasáshoz pedig a lámpa fényerejét felerősítheti. Gyermekszobába is tanácsolunk valamilyen lámpácskát beszerezni. A kisebbek számára az ágy mellé, a nagyobbak számára pedig az iróasztalra
null 
A konyhába a fővilágítótesten kívül jól jöhet egy pultmegvilágító is. Legalkalmasabb a különböző fénycsövek egyike vagy a nagyon kedvelt LED szalag. Semmi más nem jut már eszébe? Pl. a folyosó? Nem feledkezett meg róla? Lépcsőházba vagy folyosóba bátran beszerelhet LED szalagot vagy különféle irányfényeket konnektorba, melyek segítséget nyújtanak a közlekedésben. A LED szalagokat  fürdőszobai tükörmegvilágítóként is használhatja. Elég csak nagyobb IP védettségü szalagot választani. 
 
null     

Nefeledkezzen meg a részletekről

Ne feledkezzen meg a minőséges megvilágítás mellett, otthonát hangulatossabbá is tenni. Ebben segítségére lehetnek a már említett LED szalagok, melyeket nagyon egyszerűen felragaszthatja a nappali bútorra, asztalra, vagy szekrényre. A falra különböző dekoratív világító feliratokat vagy megvilágított képeket is elhelyezhet. Az ablakpárkányra vagy egyéb felületre is választhat a világító kiegészítők közül. 
 
null                null 
Nem lenne szabad megfeledkezni egyetlen helyről sem. Éppen ezért járja körbe még egyszer otthonát és amennyiben valami mégis hiányzik, szerezze azt be! 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2022 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i