Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

A Paulmann márka a minőség garanciája!

A márkákról

Tamás

Ha világítótestet szeretne vásárolni és igazán minőséges darabot szeretne, válasszon a Paulmann gyártó lámpái közül. A kíváló minőség biztos meghatja.

A Paulmann gyártóról

Mielőtt eldönti, hogy melyik gyártótól vásárolja meg a lámpatestet, tudnia kellene egy pár dolgot az adott gyártóról. Ez is segíthet valamelyest a döntéshozatalban. A Paulmann cég több mint harmincöt éve lett megalapítva Rüdiger Paulmann által. Ami a vállalat székhelyét illeti, az nem más, mint  Spring városa  Németországban. A gyártó népszerűségének köszönhetően  40 államra bővítette fiókjait. Ezért nemcsak Németországban népszerű, hanem már világszerte is. Ez a vállalat izzók, valamint számtalan fajta és típusú lámpatestek gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A vállalat  fő kritériuma az összes termékek igazán magas szintű minősége és száz százalékos biztonsága. Ennek köszönhetően a Paulmann gyártó különböző tanúsítványok tulajdonosa is. Például olyan tanúsítványokat találhat meg mint a VDE,  ENEC,  TÜV vagy az Intertek. Tekintettel arra, hogy ez a gyártó a modern technológiákkal foglalkozik, termékeinek több mint 60 % -a LED technológiával gyártott. A vállalat legfontosabb és legfőbb célja az ügyfelek elégedettsége. Nem véletlen, hogy mottója a következő "világítótestek emberektől emberek számára".
 
 
null 

A Paulmann gyártó milyen termékkínálatát találja meg nálunk?

Ahogyan azt már említettük, a választék egyik része, amellyel ez a gyártó foglalkozik, az izzók. Természetesen ezeket a fényforrásokat így nálunk is megtalálják. Legyen az hagyományos izzó, elsősorban azok számára akik alacsony áron keresnek hagyományos izzót vagy például halogén izzó, különböző színes izzó vagy egyedi vintage izzó, amelyek nemcsak jól szolgálnak, de nagyszerűen is néznek ki. A gazdaságos változatból természetesen az energiatakarékos izzókat ajánljuk. Természetesen a leggazdaságosabbak a  LED izzók, amelyek az elmúlt években a legnépszerűbb fényforrások közé tartoznak.
 
 
null           null
 
 A Paulmann gyártóval megvilágíthatja kül- és belterét is egyaránt. A beltéri lámpák kategóriájában megtalálhatóak a különféle csillárok, spotlámpák, fénycsöves illetve mennyezeti lámpák. De nemcsak fő megvilágító testeket, hanem kiegészítő lámpákat különböző lámpácskák vagy fali lámpák formájában is megtalálhatnak kínálatunkban. A modern darabok közül távirányítóval irányítható lámpákat is kínálunk, amelyek megkönnyítik a mindennapi életét. 
null                    null
A kültéri lámpák kategóriájában különböző kerti lámpák, fali vagy mennyezeti lámpák, valamint különböző LED  reflektorok illetve érzékelővel ellátott lámpatestek találhatók.
 
 
null 
 
Néha szüksége lehet  elektromos kiegészítőre vagy transzformátorra is. A Paulmann gyártótól ezt is megtalálja kínálatunkban.
Tehát ha első osztályú minőséget keres kiváló áron, a Paulmann lámpatestek az egyik legjobb megoldás!!!

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i