Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Autós izzó H4

Vendor 8

Kategória leírása

Autós izzó H4


Hiányzik egy lámpa az autójához? Kiegészítő vagy kötelező fényszóróra van szüksége? Mindezeket a Járművek világítása kategóriában találja. Klasszikus autó izzókat talál itt, motorkerékpár izzókat, ipari gépek fényszóróit a jobb láthatóság érdekében, vagy akár figyelmeztető reflektorokat.


Az autó kezelési útmutatójában, a tönkrement izzó esetén, megtalálja pontosan, milyen típusú izzót kell beszerezni a fényszóróba. A modernebb autókba, amelyekbe külön izzót alkalmaznak a tompított és a reflektor fénynek, a legtöbb esetben egyszálas H7 izzót találunk. Az egyszerűbb megoldásoknál H4 kétszálas izzót vagy H1 izzót találunk.


Fontos figyelnünk az üzemi feszültségre és teljesítményre. A személyautókba homologizált izzókat használhatunk, az éjjeli és nappali világításhoz mindig 12V ás 55 W teljesítményűt. A tehergépjárműveknél a feszültség 24V. Ezeket az adatokat megtalálhatjuk az autónk izzóin.


A homologizált LED autó izzók természetesen alacsonyabb értékekkel rendelkeznek. Az átszámítása a LED értékeknek (paramétereknek) a klasszikus izzókkal szemben minden esetben meg kell egyezniük. A piacon megtalálhatóak az autó izzó készletek, amelyek kedvezőbb áron beszerezhetőek, mint ha külön darabokat vásárolnánk, legyen az LED autó izzó, vagy homologizált autó izzó. Minden más jellegű izzót autójába az Egyéb autó izzók kategóriában talál.


További autó világítást találhat itt.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i