A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Kristály csillárok

Dátum: 30.9.2014

A kristály csillár ajánlatunkat az Artcrystal cég termékeivel egészítettük ki. A szélesebb áruajánlat most már tartalmaz nem csak csillárokat a nappaliba és hálószobába, de szintén reprezentatív csillárokat a szállodákba, színházakba, nagykövetségekbe vagy más középületekbe.

A kristály csillár ajánlatunkat az Artcrystal cég termékeivel egészítettük ki. A szélesebb áruajánlat most már tartalmaz nem csak csillárokat a nappaliba és hálószobába, de szintén reprezentatív csillárokat a szállodákba, színházakba, nagykövetségekbe vagy más középületekbe. 

Kristály egy átlátszó fajtája a szilikának vagy más néven kvarcnak. A múltban a megkövesedett jégnek tekintették amit a kristály név is igazol. A görög Krustallos szó jelentése jég. A tiszta és átlátszó kristály mindig a kiegyensúlyozottság és a tisztaság jelképe volt. A kristály gyakran használt mint ékszer, a lézertechnólogiában és a luxus lámpák, leggyakrabban kristály csillárok gyártására.

Modern kristálycsillárok a nappaliban

Magától értetődik, hogy a kristálycsillár nem tartozik a mindennapi beltéri lámpák közé. A gazdagságot idézi a megjelenése, így az átlag háztartásban csak a legjelentősebb helyiségekben találkozhatunk vele, a nappaliban, hálószobában és konyhában. Általában gazdagon díszítettek függesztékekkel, ezért csak a magasabb helyiségekben tünik ki a szépségük.
Ma már nem igaz, hogy a kristálycsillárok a régi idők világításának a jelképei. Ma már a kristálycsillárokat modern desigben gyártják, a kristályt az energiatakarékosságot is szem elött tartva a többi anyaggal mesterien kombinálják. Gyönyörű példája a modern kristálycsillárnak az Eglo cég Chipsy lámpacsaládja.

 

Cseh kristálycsillárok a reprezentatív középületekbe

Mint már fentebb említettük, az áruajánlatunkat ki szélesítettük a cseh Artcrystal cég reprezentatív kristálylámpáival. Ezen lámpák nagy részét a luxus kristálycsillárok képzik, amelyeket elsősorban a reprezentatív helyiségekbe ajánljuk, például a színházba vagy valamilyen szállóda éttermébe. A legdrágább model egy múlt századbeli gazdagon díszített kristálycsillár.

A kristálycsillárok tisztitása

Gyakran kérdeznek bennünket a vevőink: Hogyan lehet a kristálycsillárokat karbantartani? Két lehetőség van. Az egyszerűbb, de drágább, egy erre szakosodott céget hívni.
Azonban, ha a tisztítást saját maga akarja elvégezni, első teendője a csillár óvatos szétszerelése. A kristály darabokat műanyag edényben meleg vízben megfelelő tisztítószerrel (van aki a mosogatógépben végzi el ezt a tisztítást). A tisztítás után valamilyen jól szívó alátéten hagyja megszáradni. Mielőtt a kristály függesztékeket visszateszi, a lámpavázat nedves törlő ruhával szintén törölje le.

Olcsó kristálycsillárok

És még egy kellemes hír a végére. Webáruházunkban találhat olcsó kristálycsillárokat is. Hasonlóan a többi lámpához a kristálycsillárok esetében is érvényben van a legalacsonyabb ár garanciája. Mi több néhány kristálycsillár a nagy őszi kiárusításba is be lett sorolva. Ne felejtse el, már a 30 000 Ft-os vásárlásnál a SZÁLLÍTÁS INGYENES.

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu