A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Áresés

Dátum: 23.9.2014

Ősszel nem csak a levelek hullanak, a webáruházunk árai is esnek. Használja ki a helyenként még 70%-os áresést, amelyet kombinálhat más akciókkal is.

Szereti az őszt? Vagy inkább szomorú, hogy a nyári napfényes napoknak végük? Mindenestre úgy döntöttünk, hogy az őszi esős napokat kellemesebbé tesszük a nagy őszi kiárusítással. 

Az őszi napfordulóval egy időben megkezdődik a nagy áresés, azaz a 70 %-ot is elérő árengedmény. Nem kell félnie, ebbe az akcióba közel 2 000 beltéri és kültéri lámpát soroltunk be, de nem csak lámpákat hanem izzókat is. 
Hogy az ajánlatban jobban tudjon keresni, kialakítottunk néhány szűrőt. A lámpákat besorolhatja a következő szűrők szerint: anyag, foglalat, IP védettség, gyártó és szín. Szintén rendezheti a termékeket úgy, hogy a legkedveltebb, legolcsóbb vagy a legdrágább legyen az első helyen. Elsősorban a lámpákat besoroltuk a típusuk szerint. Ajánlatunkban megtalálhatja a LED-es lámpákat, csillárokat vagy asztali és állólámpákat. Olcsón vásárolhat most szintén lámpákat a konyhába, gyerekszobába és fürdőszobába.

Akár 70%-os őszi áresés

Szállítás és ajándékok ingyen

Ősszel a webáruházunkban nem csak a nagy áresést használhatja ki, de megtakaríthatja a szállítási költséget is.  Elég ha a megrendelés 30 000 Ft felett van. És még egy kellemes meglepetés várja Önt, már a 20 000 Ft feletti vásárlásoknál kaphat ingyen ajándékot
A lámpa gyors üzembe helyezése és kipróbálása érdekében gyakran az izzó a csomagolás része ingyen. És ha a csomagolásban nincs izzó, a megfelelő izzót nálunk megvásárolhatja.

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu