Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Fürdőszobai lámpák, lámpák fürdőszobába - Rózsaszín

Vendor 7
  • Legkedveltebb
  • Heti akciók
  • Legnézettebb
Következő legvásároltabb

Kategória leírása

Esztétikus és biztonságos fürdőszobai világítás


A napi készülődés mindenki számára a fürdőszobában kezdődik és végződik, ezért nem szabad alábecsülni a fürdőszobai világítás fontosságát. Legyen szó borotválkozásról, fésülködésről vagy épp sminkelésről, a fürdőszobai lámpák szükségessége vitathatatlan.


A fürdőszobai szettünk a profi sminkmesterek vagy borbélyok szalonjainak hangulatát hozza el otthonába a fürdőszobai tükörvilágítással.


Hogy jobban láthassa magát a tükörben, válasszon fürdőszobai mennyezeti lámpát, amely kialakításának köszönhetően szórt fényt tud biztosítani.


A nagy fürdőszobák esetén kiemelten fontos, hogy több világítótestet helyezzenek el a helyiségben, ehhez javasoljuk a fürdőszobai fali lámpáinkat vagy épp a fürdőszobai spot lámpáinkat.


Természetesen a mindenféle fürdőszobai kiegészítő széles választéka mellett lényegesnek tartjuk azok biztonságosságát: mindenik termékünk megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak.


Tudta? A fürdőszoba világításának kiválasztásakor az IP védelem a fontos jellemző, hiszen ez határozza meg a lámpatest idegen testek és folyadékok bejutásának ellenállását.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i