Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Miért előnyös vásárolni e-shopban?

Hírek és közlemények

Tamás

Lehet szívesebben elmegy inkább egy üzletbe, mivel van egy kis félelme az internetes vásárlástól. Ez azonban nem szükséges. Az internetes áruházunkban a vásárlás teljesen biztonságos.

Az internetes vásárlás játék

Új lámpára van szüksége és valamilyen okból nem tud elmenni egy üzletbe vagy éppen nincs ideje? Lehet, hogy ideje még lenne is, de hogyan szállítja majd haza a törékeny csillárt? Több dolog is nehezítheti az üzletben való vásárlást. Nincs is annál egyszerűbb dolog, minthogy a kívánt terméket interneten megrendelje. Készpénzre sincs szüksége. A terméket utánvéten kívül kártyával is illetve átutalással is fizetheti. 


Biztonság és komfort az első helyen

Lehet hogy egy kicsit fél az interneten való vásárlástól. Természetesen előfordulhat, hogy valamelyik internetes áruház kétséges lehet. De a mi internetes üzletünkben a vásárlás teljesen biztonságos. Egyben nagyon kényelmes is és megspórolja értékes idejét. Nem szükséges sehová sem elmennie, a termékeket kiválaszthatja otthona kényelméből kedvenc teája vagy egy jó borocska elfogyasztása mellett vagy éppen televíziózás közben. Ha éppen eszébe jut, hogy lámpára van szüksége és okos telefonján kiválasztja a lámpát vagy egyéb terméket pl.a vonatra várakozva, a vásárlást lebonyolíthatja közvetlen mobilról is. 

Az elégedettségről tanúskodnak a vásárlói vélemények is, melyek szintén rendelkezésükre állnak. 


Ha egy üzletben vásárol, a terméket azon az áron tudja megvásárolni, amelyen a bolt kínálja. Ez azonban az internetes vásárlásnál máshogy is lehet. Van lehetősége a termék árán és a terméken egyeztetni. Ez a legalacsonyabb ár garanciájának köszönhetően. Mit is jelent ez valójában? Amennyiben a magyar piacon megtalálja az adott terméket alacsonyabb áron, elég elküldenie a linket és a terméket ugyanazon az áron megkaphatja. A legalacsonyabb ár garanciájának feltételeit megtekintheti oldalunkon. 

További előnye is van. Az üzletben többnyire csak a megvásárolt terméket viszi el. Nálunk az internetes vásárláskor bizonyos összeg felett ingyen ajándékot is kap. Azzal sem kell törődnie, hogyan viszi madj haza a terméket. Több kiszállítási lehetőség közül is választhat. További kedvezmény, hogy egy bizonyos összeg feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás


De mi történik, ha végül a termék mégsem fog tetszeni. Ez sem probléma. Az internetes vásárlások esetében ugyanis mindig lehetséges visszaküldeni a terméket egy bizonyos határidőn belül (magánszemélyként leadott vásárlások esetében). Nálunk a visszaküldést 60 napon belül megteheti. Minden termékre garancia is érvényes, ami 3-5 évig terjed. Nagy mennyiségben vannak termékeink raktárkészleten. Ez azt jelenti, hogy korán megkapja a terméket. És valóban előnyös áron. Már csak meg kell győződnie róla!


Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i