Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

A Nemzetközi Nőnap ismét itt van

Hírek és közlemények

Tamás

Nemzetközi Nőnap - ez a nap, amely vasárnap, március 8.-ára esik csak a hölgyeké. Mi lenne, ha kedvesét, édesanyját vagy leánytestvérét valamilyen szép kis lámpácskával lepné meg?

Bizonyára mindenki családjában vagy otthonában van legalább egy nő, aki közel áll hozzá. Valakinek ez lehet az édesanyja, másnak a felesége esetleg a barátnője. Mindegy, hogy melyik kapcsolatról van szó, ezen a napon minden nőt köszönet illet. Köszönetünket oly módon fejezhetjük ki, hogy ezen a napon a környezetünkben élő nőket - akik nélkül életünk valójában szomorúbb lenne - virággal és mellé valami szép ajándékkal örvendeztetjük meg. Semmi sem jut eszükbe, amivel örömet tudnának szerezni? Akkor adunk egy tippet! Lepjék meg Őket valami szép kis lámpával.

A dekorációs lámpa vagy kis lámpácska örömet szerezhet

Ha nem tudja, hogy pontosan milyen fajta lámpára lenne szüksége a megajándékozottnak,válasszon valami univerzálisat. Itt olyan világítótestre gondolunk, amely minden háztartásban hasznos lehet. Ilyen univerzális ajándék lehet egy kis lámpa. Örömet szerezhetnek például kis asztali lámpáinkkal, vagy pedig valamilyen állatkás vagy más motívumokkal díszített kis lámpácskákkal konnektorba.
 
Ha dekorációs lámpa mellett döntött , biztosan nem fog nagyon mellé. Egy ilyen dekorációs lámpa, mint ahogyan a nevéből is adódik, nemcsak világításra lesz jó, de díszítésül is fog szolgálni. Ezt a kis lámpát bárhol el lehet helyezni, mert többségük
elemre müködik. Nem kell, hogy a hölgynek, aki kapja, legyen szabad konnektorja, ahová csatlakoztatná. Bárhová állíthatja és máris betöltheti a funkcióját. 
 
 
 
null                null

A napelemes vagy a kerti lámpa soha nem okoz csalódást

A dekorációs és más kis lámpákon kívül másféle világítótesteket is választhatnak ajándékként. Egy családi házban mindig hasznosak lehetnek a különféle napelemes vagy kerti lámpák. Ilyen kültéri fényforrásokra mindig szükség lehet és soha nem
lehet belőlük elég. A napelemes lámpákat csaknem mindenüvé el lehet helyezni, ezért ezzel az ajándékkal nem okozhatnak csalódást. Ugyanez vonatkozik a különféle kerti lámpákra is, amelyekkel szintén örömet szerezhetnek. A kerti lámpák esetében választhatnak különféle hordozható lámpákat, amelyek elhelyezhetőek a grillező asztal mellett vagy pedig a napernyőre is felakaszthatják. Jól mutatnak majd a fából készült kerti pihenőben is. Következő tippünk a petróleumlámpa, amely szintén univerzális ajándék. Ilyen lámpa minden hölgynek örömet fog szerezni, s egy illatos virágcsokorral kombinálva mindegyik el lesz tőle ragadtatva.
 
 
null           null
 
Tehát kaptak tőlünk néhány ötletet az ajándékozással kapcsolatban. Ne feledjék el időben beszerezni a megfelelő ajándékokat.
Hölgyeinkről az év egyetlen napján sem kellene megfeledkezni, ezen a napon azonban megkülönböztetett figyelemben kell Őket részesíteni. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i