Raktáron több mint 560 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Dekorációs lámpák

 • Szín
 • Funkciók
 • Gyártó
 • Foglalat
 • Izzók száma
 • Stílus
 • Anyag
 • Maximális teljesítmény
 • Feszültség
 • Védettség
 • Elérhetőség

Szín

Egyéb márkák
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Gyártó

Ajánljuk
Briloner (2)
Eglo (45)
Globo (24)
Lucide (5)
Luxera (1)
Paulmann (2)
Philips (21)
Prezent (10)
Rabalux (29)
Egyéb márkák
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.

Foglalat

Egyéb márkák
E14 (42)
E27 (29)
E5 (1)
G4 (2)
G9 (6)
GU10 (1)
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

Izzók száma

Válassza ki a lámpatestet a megfelelő számú izzóval. Szeretne egy többágú csillárt? Esetleg egy asztali lámpát egy izzóval? Ezt könnyen beállíthatja a szűrőben.

Stílus

Egyéb márkák
Design (11)
Gyerek (13)
Modern (11)
Rusztikus (162)

Anyag

Egyéb márkák
fa (5)
fém (85)
gumi (1)
kerámia (5)
(7)
kristály (1)
műanyag (67)
(9)
üveg (58)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Maximális teljesítmény

Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválaszthatja a megfelelő darabot. Az értékek Watt-ban(W) vannak megadva, a fényforrás maximális teljesítményét jelzi (izzó).

Feszültség

Védettség

Egyéb márkák
IP20 (148)
IP44 (5)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.
Dekor lámpák és aztali lámpák
 
Az ügyfeleknek nincs mindig szükségük arra, hogy a lámpa sok fényt adjon. Sokszor csak hangulatvilágítást szeretnének. Ezért kínálatunkbólnem hiányozhatnak a dekor lámpák, amelyek különböző kialakításban és formában megtalálhatóak mint pl. LED gyertya, solár állatkák és lámpák gyerek motívumokkal. Gyakran használatosak a LED technológiák, amelyek kis energiafogysztásúak és hosszú élettartamúak. Mindezeket kiegészíthetjük egy színes izzóval, így tökéletesítve a dekorációt.

Copyright © 1992 – 2018 Donoci Kft.