Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

EGLO Connect - inteligens megvilágítás

Tanácsadás
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

Szinte hihetetlen, hogy mire képesek a mai technológiák. Ha meg szeretne győződni a technológiák műkődéséről, szerezzen be egy darabot és nem fogja megbánni. A végtelen lehetőségeknek köszönhetően, izlése és hangulata szerint beállíthatja otthona világítását és mindig kellemes légkört teremthet, amelyben mindig jól érzi magát.

Üdvözöljük az inteligens világítások világában. 

És miért éppen inteligens világítás?

Hányszor gondolkodott már el azon, hogy a nappali megvilágítása túlságosan erős és zavaró, amit szívesen módosítana (beállítana) kellemesebre? Vagy pontosan elleknező a helyzet, azaz túlságosan kevés a tompitott fény az olvasáshoz, vagy a munkához? Szeretné lenyűgözni ismerőseit az egyedi megvilágítással, amely például képes a színek változtatására? 
 
Próbálja ki az új inteligens megvilágításokat az EGLO Connectet! A fent említett helyzetekben, vagy hasonlókban ideális megoldást jelenthetnek ezek a termékek. Az adott pillanatban beállíthatja a megfelelő megvilágítást környezetében és közben még szórakozhat is.
 
 

EGLO Connect, világítás más dimenziókban

Az inteligens vlágításokkal egyértelműen az új technológiák magas szintjéről beszélhetünk és ezért ezek a világítási rendszerek lassan, de biztosan jelen lesznek háztartásainkban.
Ma már természetesek a mobil telefonokkal, tabletekkel, számítógéppel az alkalmazások segítségével összekapcsolt rendszerek. Nincs ez másképp ezeknél a megvilágításoknál sem. Elegendő letölteni a megfelelő alkalmazásokat és bekapcsolni a bluetooth kapcsolatot (a beüzemeléshez nincs szükség semilyen adapterre, vagy wi-fi-re). A bluetooth rendszer segítségével akár 50 berendezést is vezérelhetünk egy hálozaton belül otthonunkban. 
 
A világítotestek természetesen működtethetőek a klasszikus kapcsolókkal, vagy tavirányítókkal is. 

Világítások, amelyek tudnak valamit!

  • Dimmelhető LED izzók, amelyek a fényerőszabályzáson kívül (0-100%), elérhetőek RGB kivitelben is. A három  alapszín keverésével (piros, zöld, kék) a féhér szín széles spektrumán kívül (akár 50000 árnyalat) további 16 millió színárnyalatot megjeleníthetünk.
  • Színhőmérséklet azaz a fény színe 2700 - 6500 K (a meleg sárgástól egészen a hófehérig) terjed. A fényerő, meghatározza, hogy az adott fényforrás milyen intenzitással világit ezeknél az izzóknál. Általában cca 800 - 1300 lumen közti tartományban mozog (minél több a lumen étéke, annál intenzívebb a fényerő).
 
Ha szeretné lecserélni a meglévő izzókat az EGLO Connect család izzóira, semmi probléma ezt könnyedén megteheti. A legelterjedtebb foglalattal rendelkeznek E27. 
Az élettartamuk igen magas akár 25000 óra üzemidő. 

Webáruházunkban megvásárolhatóak a távirányítós mennyezeti világítótestek.
 
Távirányító, vagy inkább okostelefon?
A távirányítás a megszokott világítási módokon kívül, amelyet megszoktunk (sárgás/fehér), választhatunk a következő lehetőségekből is mint:
színek változtatása, a színek közti átmenet kiválasztása, a megvilágítás intenzitása, vagy ismételt bekapcsolása az Ön által beállított kedvenc színek kombinációjának. 
Ha még több fényeffektust szeretne alkalmazni és rendelkezik okostelefonnal, megfelelő letöltött aplikációval, akkor a fent említetteken kívül, további lehetőségek állnak a rendelkezésére mint pl:
a fehér színárnyalatok végtelen skálája, beállítható ébresztő, időzítő a világítótestek be - és kikapcsolásának időzítése és nem utolsó sorban Disco effektus, a színek folymamtos variációja a kiválasztott zeneszám ritmusát követve.
 
Akár dolgozik, olvas, főz, vagy a barátokkal szórakozik, netán pihen, relaxál, minden esetben kiválaszthatja az Önnek megfelelő vilagítőtesteket, amellyel megteremtheti a legkedvezőbb légkört otthonában. Modern és sokoldalú világítótestek az EGLO Connect szériából ezt nem csak lehetővé teszik, hanem eredeti és egyedi megoldást biztosítanak otthonában, amely különleges élményt nyújt és ezen felül szórakoztató.

 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i