0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15.30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

A termék visszaküldése 14 napos határidőn belül

Tamás

Tudomásul kell vennünk, hogy a webáruházakban való vásárlásnál, a reklamáció és a termék cseréje bizonyos kellemetlenségekkel járhat. Ezért mi arra törekszünk, hogy ezt megkönnyítsük kedves ügyfeleinknek.

A termék visszaküldése az átvételtől számított 14 napon belül

A webshopban vásárolt terméket előzőleg nem volt alkalma valóságban megtekinteni, vagy kipróbálni? A kézbesítést követően derül ki, hogy a termék nem megfelelő, esetleg sérült?
Abban az esetben, ha ilyesmi történik, figyelmébe ajánljuk a termék visszaküldésének lehetőségét (elállás a rendeléstől) az átvételt követően 14 napos határidőn belül indoklás nélkül.

A folyamata

A leírást és a részletesebb információkat a termék visszaküldésével (elállás a rendeléstől) itt olvasható. 
 
A sérült termék esetében, lehetőséget kínálunk ha az ügyfél óhajtja az azonnali cserére! További információkat itt talál.
 
A reklamáció bejelentésénél ugyan azt a nyomtaványt szükséges kitölteni, mint az elállás esetén. A részletekért ne felejtse elolvasni a reklamáció folyamatának a leírását 
 
Bármilyen probléma esetén, forduljon hozzánk bizalommal a csomag átvételétől számított lehető legrövidebb időn belül. Szívesen segítünk Önnek a probléma megoldásában és megtaláljuk a lehető legjobb megoldást.

Kényelmes vásárlás és különböző szolgáltatások

A vásárlás időnként járhat némi kellemetlenségekkel, de mi felkészülünk ezekre az esetekre és igyekszünk maximálisan kiszolgálni az ügyfeleink kéréseit, kívánságait. Élvezze a nyugodt és gondtalan vásárlás lehetőségét webshopunkban és ezzel együtt az összes általunk nyújtott szolgáltatásainkat.
 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.