Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

A termék visszaküldése 14 napos határidőn belül

Hírek és közlemények

Tamás

Tudomásul kell vennünk, hogy a webáruházakban való vásárlásnál, a reklamáció és a termék cseréje bizonyos kellemetlenségekkel járhat. Ezért mi arra törekszünk, hogy ezt megkönnyítsük kedves ügyfeleinknek.

A termék visszaküldése az átvételtől számított 14 napon belül

A webshopban vásárolt terméket előzőleg nem volt alkalma valóságban megtekinteni, vagy kipróbálni? A kézbesítést követően derül ki, hogy a termék nem megfelelő, esetleg sérült?
Abban az esetben, ha ilyesmi történik, figyelmébe ajánljuk a termék visszaküldésének lehetőségét (elállás a rendeléstől) az átvételt követően 14 napos határidőn belül indoklás nélkül.

A folyamata

A leírást és a részletesebb információkat a termék visszaküldésével (elállás a rendeléstől) itt olvasható. 
 
A sérült termék esetében, lehetőséget kínálunk ha az ügyfél óhajtja az azonnali cserére! További információkat itt talál.
 
A reklamáció bejelentésénél ugyan azt a nyomtaványt szükséges kitölteni, mint az elállás esetén. A részletekért ne felejtse elolvasni a reklamáció folyamatának a leírását 
 
Bármilyen probléma esetén, forduljon hozzánk bizalommal a csomag átvételétől számított lehető legrövidebb időn belül. Szívesen segítünk Önnek a probléma megoldásában és megtaláljuk a lehető legjobb megoldást.

Kényelmes vásárlás és különböző szolgáltatások

A vásárlás időnként járhat némi kellemetlenségekkel, de mi felkészülünk ezekre az esetekre és igyekszünk maximálisan kiszolgálni az ügyfeleink kéréseit, kívánságait. Élvezze a nyugodt és gondtalan vásárlás lehetőségét webshopunkban és ezzel együtt az összes általunk nyújtott szolgáltatásainkat.
 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i