0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15.30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Mit tegyek, ha

Tamás

Mit tegyek, ha a csomagon sérülést látok?
Ha bármilyen sérülést talál a csomagoláson, kérjük, az átvételnél ellenőrizze a csomag tartalmát. A futár kárjegyzőkönyvet vesz fel a csomagátadásnál.
Abban az esetben, ha a csomag külsőleg sértetlen volt, és csak az átvételt követően észleli a sérülést, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a reklamációs nyomtatvány kitöltésével, vagy a +36 1 999 67 51 - es  telefonszámon.

 
Mi a teendő, ha a lámpa eltört, és az ügyfél szeretné reklamálni?
Amennyiben az ügyfél kívánja reklamálni az árut, amelyet megvásárolt a www.lampak.huoldalon, használja a reklamációs nyomtatványt gyors reklamáció benyújtásánál, vagy küldjön e-mailt azinfo@lampak.hucímre, amelyben feltünteti a termék típusát, kódszámát, számlaszámát vagy a megrendelés számát és a hiba leírását. Célszerű fényképet is csatolni a hibás termékről. Két munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot az ügyféllel, és tájékoztatjuk lesz a
reklamációról vagy a kedvezményről, beleértve a címet, ahová az ügyfél visszaküldheti a reklamált árut.
 
GYORS REKLAMÁCIÓ, VISSZAKÜLDÉS VAGY ÁRUCSERE
Nincs ideje összeírni az okokat a reklamációjával kapcsolatosan, vagy jelenleg foglalt a telefonvonal? Szeretné, hogy Ön helyett intézkedjünk? Használja az egyszerű reklamációs nyomtatványt , és lépjen kapcsolatba a reklamációs részleggel. Az ütemtervünk szerint felvesszük Önnel a kapcsolatot legkésőbb 2 munkanapon belül, és együtt megoldást találunk problémájára.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.