Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Mit tegyek, ha

Vásárlásról

Tamás

Mit tegyek, ha a csomagon sérülést látok?
Ha bármilyen sérülést talál a csomagoláson, kérjük, az átvételnél ellenőrizze a csomag tartalmát. A futár kárjegyzőkönyvet vesz fel a csomagátadásnál.
Abban az esetben, ha a csomag külsőleg sértetlen volt, és csak az átvételt követően észleli a sérülést, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a reklamációs nyomtatvány kitöltésével, vagy a +36 1 999 67 51 - es  telefonszámon.

 
Mi a teendő, ha a lámpa eltört, és az ügyfél szeretné reklamálni?
Amennyiben az ügyfél kívánja reklamálni az árut, amelyet megvásárolt a www.lampak.hu oldalon, használja a reklamációs nyomtatványt gyors reklamáció benyújtásánál, vagy küldjön e-mailt a heldpesk@lampak.hu címre, amelyben feltünteti a termék típusát, kódszámát, számlaszámát vagy a megrendelés számát és a hiba leírását. Célszerű fényképet is csatolni a hibás termékről. Két munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot az ügyféllel, és tájékoztatjuk lesz a reklamációról vagy a kedvezményről, beleértve a címet, ahová az ügyfél visszaküldheti a reklamált árut.
 
GYORS REKLAMÁCIÓ, VISSZAKÜLDÉS VAGY ÁRUCSERE
Nincs ideje összeírni az okokat a reklamációjával kapcsolatosan, vagy jelenleg foglalt a telefonvonal? Szeretné, hogy Ön helyett intézkedjünk? Használja az egyszerű reklamációs nyomtatványt , és lépjen kapcsolatba a reklamációs részleggel. Az ütemtervünk szerint felvesszük Önnel a kapcsolatot legkésőbb 2 munkanapon belül, és együtt megoldást találunk problémájára.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i