A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Milyen lámpát választani az éjjeli asztalra?

Dátum: 18.2.2016

Semmi sem kellemesebb, mint egy hosszú munkanap után bemászni egy meleg ágyba kedvenc regényel. Ahhoz, hogy ezt maximálisan tudja álvézni, segítünk Önnek, a megfelelő éjjeli lámpa választásánál.

Semmi sem kellemesebb, mint egy hosszú munkanap után  bemászni egy meleg ágyba kedvenc regényel. Ahhoz, hogy ezt maximálisan tudja álvézni, segítünk Önnek, a megfelelő éjjeli lámpa választásánál.

Lámpa éjjeli asztalra kellemes hangulatot teremt

 
A legjellemzőbb világítás a hálószobába egy klasszikus asztali lámpa kis lábbal ás búrával, amely el van helyezve az éjjeli asztalon. Ez a termék nem csak világítás, hanem egy fontos esztétikai tartozék, amelynek tökéletesen be kell illeszkedni az Ön szoba stílusába. A jelenlegi trend lámpák  fel vannak ruházva antik elemekkel rusztikus lehelettel.
 
A design mellett még el kéne gondolkozni   az árnyalat és a fény intenzitásán. Ha problémája van elalvással, akkor biztosan elalvasásra jobb visszafogott fény melegebb árnyalattal. Azonban, ha jól alszik,akkor nem kell aggódni az élesebb és hidegebb fénytól, amellyel a könyvben nem hagy ki egy betűt sem.

Gondoskodjon a lámpa energiatakarékosságán

 
Ha érdekli Önt, hogy az éjszakai világítás ne fogyasszon  túl sok energiát és Ön spóroljon, akkor biztosan vásároljon LED lámpát,. Lehetnek konneketorba, vagy a klasszikus asztali. LED-es lámpák a hálószobában népszerűek a minimális energiatakarékosságnak.. Ezek a lámpák hosszú  élettartamúak - nem kell aggódnia, hogy gyakran kell cserélni a forrást, hiszen az élettartam akár 50.000 óra folyamatos működésnél.
 

Lampák csipesszel nem igényelnek helyt

A kiválasztásnál nem kell kötődni a klasszikus lámpákrat az éjjeli asztalra. Trendek a modern lakásban  folyamatosan változnak és számos embernek a hagyományos franciaágy éjjeli asztalokkal  oldalon már csökevény. Trend a helytakarékos hálószobai  emeletes ágyak és a felépítmények. Az ilyen típusú terek klasszikus éjjeli lámpák nem felelnek meg, ezért értékelni fogja az előnyeit a lámpána csipesszel. Csak egyszerűen felcsatolja  bárhová -  polcra, ágy szélére, vagy akár a karnisra. Amellett, hogy helytakarékos  még  könnyen elhelyezhető nehéz megvilágítható belterekbe,


Éjjeli lámpák

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu