Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Miyen éjjeli lámpát választani?

Beltéri világítás

Tamás

Semmi sem kellemesebb, mint egy hosszú munkanap után bemászni egy meleg ágyba kedvenc regényel. Ahhoz, hogy ezt maximálisan tudja álvézni, segítünk Önnek, a megfelelő éjjeli lámpa választásánál.

Semmi sem kellemesebb, mint egy hosszú munkanap után  bemászni egy meleg ágyba kedvenc regényel. Ahhoz, hogy ezt maximálisan tudja álvézni, segítünk Önnek, a megfelelő éjjeli lámpa választásánál.

Lámpa éjjeli asztalra kellemes hangulatot teremt

 
A legjellemzőbb világítás a hálószobába egy klasszikus asztali lámpa kis lábbal ás búrával, amely el van helyezve az éjjeli asztalon. Ez a termék nem csak világítás, hanem egy fontos esztétikai tartozék, amelynek tökéletesen be kell illeszkedni az Ön szoba stílusába. A jelenlegi trend lámpák  fel vannak ruházva antik elemekkel rusztikus lehelettel.
 
A design mellett még el kéne gondolkozni   az árnyalat és a fény intenzitásán. Ha problémája van elalvással, akkor biztosan elalvasásra jobb visszafogott fény melegebb árnyalattal. Azonban, ha jól alszik,akkor nem kell aggódni az élesebb és hidegebb fénytól, amellyel a könyvben nem hagy ki egy betűt sem.

Gondoskodjon a lámpa energiatakarékosságán

 
Ha érdekli Önt, hogy az éjszakai világítás ne fogyasszon  túl sok energiát és Ön spóroljon, akkor biztosan vásároljon LED lámpát,. Lehetnek konneketorba, vagy a klasszikus asztali. LED-es lámpák a hálószobában népszerűek a minimális energiatakarékosságnak.. Ezek a lámpák hosszú  élettartamúak - nem kell aggódnia, hogy gyakran kell cserélni a forrást, hiszen az élettartam akár 50.000 óra folyamatos működésnél.
 

Lampák csipesszel nem igényelnek helyt

A kiválasztásnál nem kell kötődni a klasszikus lámpákrat az éjjeli asztalra. Trendek a modern lakásban  folyamatosan változnak és számos embernek a hagyományos franciaágy éjjeli asztalokkal  oldalon már csökevény. Trend a helytakarékos hálószobai  emeletes ágyak és a felépítmények. Az ilyen típusú terek klasszikus éjjeli lámpák nem felelnek meg, ezért értékelni fogja az előnyeit a lámpána csipesszel. Csak egyszerűen felcsatolja  bárhová -  polcra, ágy szélére, vagy akár a karnisra. Amellett, hogy helytakarékos  még  könnyen elhelyezhető nehéz megvilágítható belterekbe,


Éjjeli lámpák

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i