Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Itt vannak a húsvéti ünnepek!

Hírek és közlemények

Tamás

Itt a tavasz, s vele együtt a sokak által kedvelt ünnep, a húsvét. Várja az ünnepeket új lámpákkal!

A színválasztásban nincs határ

A karácsonyi ünnepeket a fehér szín jellemezte, ami a havat idézte. A húsvét esetében ez éppen fordítva van. Erre az ünnepre a színek legszélesebb palettájából válogathatnak, amelyek segítségével megteremthetik a tavasz atmoszféráját, kellemes közérzetet biztosíthatnak. Ezért fontos, hogy lakásukat és kertjüket is felélénkítsék. A húsvéti díszítéseken kívül különféle színes lámpákat illetve napelemes lámpákat is beszerezhetnek az ünnepekre, amelyek a belteret és a külteret is egyaránt megvilágítják. Nemcsak karácsonykor lehet a kertjüket különféle napelemes szalagokkal megvilágítani. Ha ezeket ügyesen és ízlésesen helyezik el, húsvétkor is szépen díszített környezetet varázsolhatnak maguk köré.
 
null 
 
Mivel ezek az ünnepek több szabad nappal járnak, a dolgok gyakorlati oldalára is figyelniük kell. Ahhoz, hogy a kinti húsvéti grillezés jól sikerüljön, jó minőségü, megfelelően világító kültéri lámpákkal kell rendelkezniük. Például fali- vagy különféle napelemes lámpákkal. A fali lámpák megfelelő világítást nyújtanak, a napelemesek pedig kellemes hangulatot teremtenek. A napelemes lámpák szintén lehetnek különféle állatkákat vagy más alakokat formázóak, amelyek azon kívül, hogy világítanak, húsvéti díszítésül is szolgálhatnak.
null                          null

Nemcsak a kertje, hanem otthona is megérdemli a húsvéti hangulatot

A kültéri világítás különösen ünnepek alkalmán nagyon fontos. De hogyan teremtsen vidám hangulatot otthonába is? Ha új világításban gondolkodik, két legyet is üthet egy csapásra és beszerezhet valamelyiket az intelligens lámpák széles választékából. Ezek nemcsak hogy nagyon modernek, gazdaságosak és érdekes a dizajnjuk, de igényének megfelelően szabályozhatóak is. De hogyan is lehet ezekkel a lámpákkal egy igazán színes otthont varázsolni? Egészen egyszerűen. Néhány intelligens lámpánál, melyek természetesen távirányító segítségével vezérelhetőek és így időt spórolnak meg és kényelmet is biztosítanak, megváltoztathatja a fények színét és intenzitását is. Röviden, a világítás színét hangulatának megfelelően választhatja meg.
 
null 
 
Azonban, ha nem akarja lecserélni az egész lámpatestet, de mégis szeretne egy kis színt varázsolni otthonába, elég olyan izzót beszereznie, amely lehetővé teszi hogy lakásának színt kölcsönözzön. Az intelligens lámpatesteken kívül lehetséges csak olyan intelligens izzót választania, amely tökéletesen szolgálja ezt a célt. Az izzók esetében azonban nem ez az egyetlen módja annak, hogy szinesre változtassa otthonát. Amennyiben nem kedveli a modern technológiát, és inkább a hagyományos megoldásokat kedveli, elég színes izzót beszereznie. Itt mindenki megtalálja a számára megfelelőt. 
 
null 
 
Házát szintén sokféle dekoratív megvilágítással is tarkíthatja, melyet szinte bárhol elhelyezhet, és mindenütt jól fognak mutatni.
És mivel szivesen szerzünk önöknek örömöt, rengeteg ilyen kültéri és beltéri lámpa nálunk most nagy kedvezménnyel megvásárolható. És azon kívül, hogy új megvilágítása lesz, még jelentős összeget is megtakaríthat. Lámpák akciós áron mindenkit megörvendeztetnek. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i