Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Eglo lámpák széles kínálata!

A márkákról

Tamás

Szeretne minőséges megvilágítást elsőosztályú biztonsági garanciával? Mindezt és bőséges világítótest választékot kínál önnek az Eglo.

Néhány szó a gyártóról

Az Eglo egy osztrák családi vállalkozás, melynek gyökerei a híres Tirol tartományba nyúlnak vissza. A vállalat alapítója Ludwig Obwieser. Az Eglo több mint negyven éve világítótestek gyártásával foglalkozik. Köszönhetően az első osztályú minőségnek és népszerűségének a vásárlók körében a társaság csaknem az egész világon jelen van. Több mint 70 fiók üzlete van. Ez a vállalat a világpiac egyik legfőbb világítótest gyártójának és eladójának minősül. Egyik nagy előnye, hogy a kínálatuk csaknem 90 %-át saját maguk fejlesztették ki. Ezzel biztosították függeltenségüket az új gyártási megoldások bevezetésénél. Az Eglo gyártó mind beltéri, mind kültéri lámpák gyártására összpontosul. Röviden házba és kertekbe való stílusos és dekoratív lámpák gyártásával foglalkozik.
 
      null     

Világítótestek készletben

Otthonának új megvilágításra van szüksége és úgy döntött, hogy most be is szerzi? Ahhoz hogy a beltéri illetve kültéri lámpák necsak hogy jól világítsanak, de hogy össszességében minden jól is nézzen ki, szükséges a világítótesteket egyesíteni. Sokan azonban nem tudják pontosan, hogy pl. milyen lámpát válasszanak egy adott csillárhoz. Ebben a tekintetben az Eglo gyártmányú lámpákból nagy örömük lehet. Rengeteg lámpát megtalál készletben. Elég kiválasztani a csillárt és ugyanazon készleten, családon belül pl. fali lámpát, aszali lámpát vagy éppen álló lámpát
 
     
 
Az Eglo lámpákat beszerezheti a nappaliba, hálószobába, gyermekszobába, konyhába vagy otthona más helységeibe is. Minden egyes termék ízlésesen és nagyon érdekesen néz ki. Biztos lehet benne, hogy az Eglo lámpákkal nem fog mellé. Az Eglo termékek kínálatában megtalálhatóak az úgyn. Eglo Connect világítótestek, melyek segítségével okos otthont teremthet. Ezeknél a lámpáknál megválaszthatja a fényerő intenzitását, de ugyanúgy a színhőmérsékletet is. Az időzítési funkció egészen biztos megkönnyíti majd az életét. A lámpák irányítása és beállítása távirányítóval, okos telefonnal vagy táblagéppel Bluetooth segítségével lehetséges. 
 
Külterét is ugyanúgy megvilágíthatja különböző kültéri lámpákkal, melyeket úgyszintén készletben is megtalálja. Így lehetőség van arra, hogy a kerti lámpák, fali lámpák és a mennyezeti lámpák ugyanabban a stílusban legyenek felszerelve. Bizonyára azt már tudják, azon kívül hogy a lámpák dizajnosak legyenek, arra is fontos figyelni, hogy a lámpatestek biztonságosak is legyenek egyben. És ez főleg azért fontos, mivel a kültérben a lámpákat gyakran érheti eső, hó vagy más időjárási tényező. Természetesen a kültéri lámpáknál ezekkel mindig számolnak, ezért is vannak úgy legyártva, hogy mindezeknek az időjárási tényezőknek ellenálljanak. 
 
     
 
Az Eglo lámpák valóban nagyon ízlésesek és minőségesek. Elég róla meggyőződni. Biztos lehet benne, hogy választani tud mindent, amire szüksége lehet. 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i