Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

1. számú lámpa webáruház vagyunk

A cégről

Tamás

A Donoci kft. már 26 éve van jelen a világítás technika piacán. A megbízhatóság és a szakszerűség garantált. A vállalat világítás technikai termékek beszállításával, nagykereskedésével és kiskereskedésével foglalkozik. Webáruházat üzemeltetünk Magyarországon kívül Szlovákiában, Németországban, Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban, Romániában, Franciaországban, Spanyolországban, Nagy-Britanniában, Szlovéniában, Horvátországban és Olaszországban. Vállalatunk Európa egyik legnagyobb on-line kereskedései közé tartozik.

A vevő elégedettsége az első helyen

Tudatában vagyunk annak, hogy minden egyes üzleti sikereink ügyfeleink bizalmára és elégedettségére épül. A vállalatunk nagy hangsúlyt fektet a profeszionalizmusra és az ügyfélbarát szolgáltatásra. Legfőbb célunk egy hosszútávú ügyfél elégedettség, nem az azonnali profit.

Világítás minden helységbe

A www.lampak.hu webáruház kínálatában megtalálja az összes kül- és beltéri világítás technikát az alábbi gyártóktól ARTCRYSTAL, BRILUM, DALEN, EGLO, ESEO, FARO BARCELONA, GLOBO, GREENLUX, HADEX, IDEAL LUX, JUPITER, KEMAR, LEDKO, LIRIO, LUCIDE, LUXERA, MASSIVE, NARVA, PANLUX, PAULMANN, PHILIPS, PREZENT, RABALUX, SKOFF, STEINEL, TOPLIGHT és WOFI. A különböző lámpákon kívül kínálunk elektromos szerelési anyagokat és izzókat is. A legkedveltebb és legjobb lámpákat mindig a lehető legelőnyösebb áron kínáljuk, ameyhez árgaranciát is nyújtunk.

A www.lampak.hu webáruház kínálata:

  • Bőséges raktárkészlet, amely képes 24-48 órán belül kézbesíteni az árut. Jelenleg csaknem 1.800.000 darab világítás technikai termék van a készleten.
  • Gyors ügyfélszolgálat és profeszionális munkacsapat, akik tanácsot adnak és segítenek a lámpa kiválasztásánál.
  • 35000 Ft feletti vásárlás esetén egy LED dekoratív lámpát adunk ajándékba, 55000 Ft feletti vásárláskor pedig egy konnektorba csatlakoztatható LED lámpával lehet gazdagabb.
  • 10000 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
  • Tanácsadás, ahol segítünk kiválasztani az önnek megfelelő lámpát. Felveheti velünk a kapcsolatot a kapcsolat űrlap vagy az egyes termékeknél a "Kérdés a termékhez" kártya segítségével is.

 
A Lampak.hu webáruház garantálja a legalacsonyabb árakat. Amennyiben a magyar piacon megtalálja az adott lámpát alacsonyabb áron, akkor azt a lámpát nálunk ugyanazon az áron megkaphatja. Elég csak a megrendelés megjegyzésében küldeni egy linket a konkurens ajánlatra, és mi az azonos terméket ugyanazon az áron adjuk.

A www.lampak.hu webáruház csapata készen áll arra, hogy a legjobb lámpa vállalkozássá váljon. 


Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2022 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i