Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Lámpák és asztali lámpák az iskolásoknak

Tanácsadás
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

Már készülődnek az iskolakezdésre és elgondokodott már azon, milyen asztali lámpát válasszon iskolás gyermekének? Segítünk Önnek kiválasztani a megfelelőt, amely elnyeri majd tetszésüket és óvja szemeiket.

 Már készülődnek az iskolakezdésre és elgondokodott már azon, milyen asztali lámpát válasszon iskolás gyermekének? Segítünk Önnek kiválasztani a megfelelőt, amely elnyeri majd tetszésüket és óvja szemeiket. Az asztali lámpák igen közkedveltek az iskolások körében, de mindenképp figyelnünk kell a parmétereikre. Ügyeljünk arra is, hogy a lámpákat díszitő motívumok mennyi ideig tetszenek majd a gyerekenek.
 

Lámpák az íróasztalra

Elsőseinknek szerezzünk be egy jó minőségű lámpát, mivel ezek lényegesn hosszabb élettartamúak. Mi szerint válasszuk ki a megfelelőt, több szempontot is figyelmbe vehetünk. Mindenképp jól irányítható legyen a fény a
kívánt helyre. Több lehetőség közül választhatunk. Csuklóval ellátott lámpák, mozgatható karú, vagy flexibilis nyakkal rendelkezőek. Egyre közkedveltebbek az érintős kapcsolóval rendelkező lámpák. Ha klasszikus kapcsolóval szeretnénk, választhatunk a vezetéken, vagy a lámpatesten lévő kapcsolós megoldások közül.
 
Válasszon LED izzót tompított meleg fehér fényűt, ennek a fénye nem vakítja el gyermekünk szemét. Modern megoldásnak számítanak az USB csatlakozón kersztül tölthető lámpák. Ha gyermekük már számítógéppel dolgozik, még csak konnketorra sem lesz szükségük. A szín is meghatározó szerept játszik. Kiválaszthatjuk a szoba hangulatához megfelelőt. Ha a lámpát a helyiség megvilágítására is szeretnénk használni, például az elalvásnál, akkor érdemes fényerőszabályzós változatot választani. Ha iskolásunk szeret az ágyban olvasni, szerezzen be egy csíptetős lámpát, amelyet könnyedén rögzíthetünkaz éjjeliszekrényre.
 
A teenager gyerkőcünket bitosan érdkeleni fogja az új technológiai, izgalmas megoldások mint például a távirányítós lámpák, kijelzővel rendelkezők, amelyek muttják a dátumot, időt, hőmérsékletet, vagy egy színváltós lámpa. Ne feledjük, hogy a szobában a házifeladatok írásához nem elgendő egyetlen lámpa. Nem hiányozhat egy "központi" meghatározó világítás sem, ezért nézze meg a mennyezeti lámpa ajánlatainkat a gyerekszobába. Ne döntsön egyedül, vonja be gyermékeit is a választásba. Fontos, hogy nekik is tetszen, megfelelejen a kiválasztott darab, hiszen ők töltik a legtöbb időt a szobájukban.
 
A vásárlást követően helyezzék el megfelelően a lámpát az asztalon. A fényforrás ne legyen tólságosan közel az asztal lapjához, hogy ne legyen túlságosan nagy a fény és a sötétség közti kontraszt. A jobbkezeseknek balról érkezzen a fény, míg a balkezeseknek jobbról. A számítógép használatakor, előnyös a monitor mögötti falat megvilágítani. Ezáltal csökkentjük a kontraszt mértékét a képernyő és a sötét környezet közt. Nézzen körül megoldásként a fali lámpák kategória közt. A szülőknek és természetesen a gyerekeknek sikeres új tanévkezdést kívánunk.
 
                      
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i