Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Fali lámpák

Tanácsadás
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

Az Ön otthona már biztosan el van látva különböző világítőtestekkel. Ettől függetlenül sosem késő örörmet szereznünk magunknak további új lámptestekkel. Mit szólna egy érdekes fali lámpához?

Minden háztartásban fontos és kihagyhatatlan a fő, központi megvilágítás csillár, vagy mennyezeti lámpa formájában. További fontos kiegészítő világítások még az asztali, állólámpák. Jó megvilágítást, vagy dekorációs célt is szolgálhatnak a fali lámpák. Ahogy a megnevezésük már elárulja ezeket a falra kell rögzíteni, felszerelni. 

Fali lámpák beltérbe

A fali lámpa gyakorlatilag bármelyik helyiségbe jól illik. Kezdhetjük pl. a fürdőszobával, ahol biztosan van egy tükör. Hogy jól lássuk magunkat a tükörben, nem mindig elegendő a központi megvilágítás, mennyezeti lámpa. A tükör fölé a legmegfelelőbb megoldás egy fali lámpa, amely tökéletesen megvilágítja a tükröt és környezetét. 
null 
Természetesen a fali lámpák nem csak a fürdőszobába alkalmasak. A következő helyiség, ahol jó szolgálatot tehetnek  a lakásban az a konyha. Ha az étkezőasztala a fal mellet helyezkedik el, ilyen esetben tökéletes megoldást jelent. A reggeli kávé elfogyasztásához, vagy egy újság elolvasásához elegendő bekapcsolnunk a lámpát és már kezdődhet is a nap. 
null 
A hálószobában leggyakrabban az éjjeli szekrényen elhelyezett éjjeli lámpákat használjuk. Abban az esetben, ha kisebb méretű a hálószoba és nem férnek el az éjjeli szekrények az ágy mellett, a fali lámpák tökéletes megoldást nyújtanak. Elegendő megfelelően elhelyezni őket, hogy kéznél legyenek ha szükségük van rá. Ami a gyerekszobát illeti, itt is csak a fantáziánk szabhat határt. A gyerek fali lámpák közül gyermekünk biztosan megtalálja a neki legmegfelelőbb darabot. A gyerek fali lámpa nagyon praktikus megoldást jelent. Ha egy kisebb teljesítményű izzót helyezünk a lámpába, gyermekünk könnyebben alszik majd el mint a sötétben. Ha netán éjjel felébred, felriad gyermekünk a fali lámpa segítségével könnyedén megnyutathatjuk.
null                           null
A nappaliban szintén tökéletes megoldást jelentenek a fali lámpák. Mint a hálószobában a nappaliban szintén olvashatunk, dolgozhatunk a számítógépen a fényük mellett. Egy gyengébb fényű lámpa mellett biztosan jobb a számítógépen dolgozni, mint a teljes sötétségben, vagy a tévé villogó fényénél. Ami a fali lámpák stílusát illeti, a lehetőségek szinte végtelenek. Választhatunk klassszikus fali lámpát, vagy tiffany stílusút, esetleg kristály, rusztikus és még további stílus közül. Minden esetben eldönthetjük, hogy közvetlen bekötésűt, vagy kapcolóval a vezetéken típust szeretnénk.
null nullnull

Fali lámpák kültérbe

Ami a fali lámpákat illeti a beltérben, mindez érvényes a kültérben is. Itt is jól alkalmazhatjuk a kültéri fali lámpákat. Legyen szó a ház bejáratáról, az erkélyről esetleg a garázsról, biztosan jól fog jönni egy érzékelős fali lámpa. A kertben nagy segítség lehet a solár, vagy LED fali lámpa akár kapcsolóval, vagy anélkül. Természetesen nem szükséges aggódnunk az eső, hó, vagy a napfény miatt, ezek nem károsítják a lámpákat. Minden egyes kültéri lámpa kellőképpen védett az időjárás viszontagságai ellen és megfelelnek a különböző biztonsági előírásoknk is. 
null 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Copyright © 1994 - 2023 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i