Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Szolár lámpák

 • Szín
 • Funkciók
 • Gyártó
 • Foglalat
 • Izzók száma
 • Stílus
 • Helység
 • Anyag
 • Maximális teljesítmény
 • Feszültség
 • Védettség
 • Elérhetőség

Szín

Egyéb márkák
antracit (2)
barna (15)
bézs (2)
fehér (23)
fekete (47)
kék (9)
lila (3)
matt króm (44)
patinás (4)
piros (17)
sárga (11)
színes (31)
szürke (8)
zöld (15)
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Gyártó

Ajánljuk
Eglo (110)
Globo (49)
Lucide (1)
Philips (3)
Rabalux (2)
Steinel (3)
Egyéb márkák
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.

Foglalat

Egyéb márkák
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

Izzók száma

Válassza ki a lámpatestet a megfelelő számú izzóval. Szeretne egy többágú csillárt? Esetleg egy asztali lámpát egy izzóval? Ezt könnyen beállíthatja a szűrőben.

Stílus

Egyéb márkák

Helység

Egyéb márkák
Lugas (15)

Anyag

Egyéb márkák
fém (117)
gyanta (5)
kerámia (1)
műanyag (141)
üveg (35)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Maximális teljesítmény

Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválaszthatja a megfelelő darabot. Az értékek Watt-ban(W) vannak megadva, a fényforrás maximális teljesítményét jelzi (izzó).

Feszültség

Védettség

Egyéb márkák
IP20 (31)
IP43 (2)
IP44 (158)
IP54 (1)
IP65 (3)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.
A szolár lámpák modern környezetbarát lámpák. A napelem segítségével, amely a napfényt átalakítja elektromos energiává, megtakarít egy csomó pénzt, mert a szolár lámpák maguk feltöltődnek vezeték nélkül is és a sötétben világítanak szükség szerint. Ma a kültéri napelemes világítás egyre népszerűbb a kerti lámpák között.

Kínálunk napelemes lámpákat egyrészt klasszikus formában másrészt földbe szúrható lámpaként. Gyönyörűen megvilágítják az Ön kertjét, autóbeállóját, tavakat, medencéket vagy teraszt. Minden szolár lámpának eredeti, elegáns a kinézete, hogy ne zavarja a kert hangulatát, hanem szépen kiegészítse a kertet. Ne gondolkodjon sokáig, minden csere a szolár és exkluzív szolár lámpákkal egyszerű.

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.