Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Hogyan világítsa meg úszómedencéjét?

Kültér
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

Úgy döntött, hogy új úszómedencét vásárol, vagy már rendelkezik eggyel? Minden medencét megfelelően és biztonságosan meg kell világítani.

Ha új úszómedencét vásárolt, akkor új lehetőségei vannak arra, hogy hogyan rendezze el a kültéri világítást a medencében vagy annak környékén. De mindenképpen megtervezheti a medence világítását még akkor is, ha megfeledkezett róla eddig és most akarja megcsinálni. A medence világítása és annak környezete nagyon fontos. A biztonság mindig elsődleges .Ettől függetlenül a kényelem is fontos, és a medence lámpái segíteni fognak ebben.Új medencefények vásárlásakor a tervezés is fontos. De a biztonság mindig az első helyen áll. Mivel ezek a medence lámpák folyamatosan víznek és más nedvességnek vannak kitéve, gondosan át kell gondolnia. Ezért a magas IP-védelemmel rendelkező fényekre kell összpontosítania. Ideálisak a lámpák, amelyek IP értéke legalább 65. De minél magasabb az IP, annál jobb. Az ilyen magas IP-védelemmel ellátott világítás megfelelő a medence és környéke számára. Nem kell attól tartania, hogy rövidzárlatosak lesznek a lámpák a medence mellett, vagy hogy valamilyen módon veszélyezteti a biztonságát.Kiváló és megfelelő választások például a LED lámpa családok, vagy a hasonló kültéri lámpák.Minden az Ön ízlésétől és a medence típusától függ. A megfelelő elrendezés szintén nagyon fontos szerepet játszik, mivel fontos tudni, hogy hol tartózkodik a medencében. Tehát a medence minden sarkát meg kell világítani. A legjobb, ha a lámpákat oldalra helyezzük, és megfelelő távolságot tartunk közöttük. A fényeknek ideális esetben az egész medence körül elérhetőnek kell lenniük. Ha van egy nagyobb medencéje, ahol lépcsőket kell használnia, akkor a lépcső közelében is be kell helyeznie egy lámpát a biztonságos belépés érdekében. A tényleges telepítést azonban nem ajánlott önállóan elvégezni. Ezt a munkát valóban szakértőre kell bízni, hogy minden megfeleljen a biztonsági előírásoknak, hogy Ön és családja vagy barátai biztonságban legyenek.


A medence környezete és annak bejárata

A medence világítása mindenképpen nagyon fontos. Először azonban el kell jutnia a medencéhez, és emiatt fontos, hogy megvilágítsa a környező területet és az egész utat, amely a medencéhez vezet. A környező területeket megvilágíthatja szolár lámpákkal.


A taposólámpák megfelelőek a medencéhez vezető út megvilágítására. Az egész terület kialakítását tekintve jó, ha kerti lámpákat helyezünk el a medence körül. Próbálja megfelelő távolságra elhelyezni a medencétől. Nem lehetnek túl messze, hogy teljesítsék fő céljukat, a medence területének megvilágítását.


Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i