Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Rólunk

Dátum: 20.4.2016

A Donoci, s.r.o. cég már 20 éve van a  cseh lámpa és világítás piacon. Ez garantálja a megbízhatóságot és a szakmaiságot. A cég saját gyártással, behozatallal, világítás és lámpák nagy- és kiskereskedelmi forgalmazásával foglalkozik és áruházláncok beszállítója Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. 

Világítótestek és lámpák minden helyiségbe

A Lámpák.hu webáruház ajánlatában megtalálható minden típusú beltéri és kültéri lámpa és világítás. Konkrétan az  ARGON, EGLO, ESEO, JUPITER, KEMAR, LIRIO, NARVA, PHILIPS, PREZENT, SKOFF, STEINEL, ELIM, EGLO, MEGAMAN a MASSIVE gyártók termékei. A különböző típusú lámpákon kívül a cég forgalmaz világítástechnikai eszközöket és fényforrásokat (izzókat) is. 

A www.lampak.hu büszke erre:

  • Jól ellátott raktárak, amelyek lehetővé teszik a megrendelt áru szállítását 2-3 munkanapon belül. Jelen pillanatban azonnali szállításra kb. 200 ezer db lámpa áll rendelkezésre. 
  • Gyors és megbízható ügyfélszolgálat és profi személyzet, amely az Ön rendelkezésére áll minden munkanapon és segít a világítás kiválasztásával is. 
  • Ingyen szállítás 30 000 Ft feletti megrendelés esetében, 20 000 Ft feletti megrendelésnél ajándékot kap.
  • Nálunk természetes, hogy a Kérdezzen meg bennünket űrlap segítségével elküldött az árut illető kérdésre a lehető leghamarabb választ kap vagy mailre vagy telefonon keresztül.
A lampak.hu  garantálja a legalacsonyabb árat. Ha mégis talál a magyar piacon azonos árut olcsóbban, akkor az adott árut nálunk még olcsóbban kapja.  Elég ehhez a megjegyzésben a rendelés során az olcsóbb azonos termékre linket küldeni. Ha tényleg az azonos áruról van szó, akkor 5% engedményt kap a konkurens árból. 

Jó háttér

A Jiří Mánek cég telephelye a Blansko város kb. 30 km-re van a Csehországi Brno városától egy nyugodt városnegyedben, ahol a telephelyet fokozatosan építi és korszerűsíti. Jelen pillanatban az irodahelyiségeken kívül van 4 nagykapacitású raktár csarnokunk. A vállalatnak jelenleg 48 alkalmazottja van – 14 az irodában, 18 a raktárakban, 3 szerelő és 3 a reklamációs osztályon. Mint értékesítési képviselő vagy technikus 10 alkalmazott dolgozik.
 

A www.lampak.hu csapata készen áll az Ön legjobb partnerének lenni és a legkitűnőbb lámpákat szállítani Önnek.

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.