Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Rólunk

Vásárlásról

Tamás

A Donoci, s.r.o. cég már 20 éve van a  cseh lámpa és világítás piacon. Ez garantálja a megbízhatóságot és a szakmaiságot. A cég saját gyártással, behozatallal, világítás és lámpák nagy- és kiskereskedelmi forgalmazásával foglalkozik és áruházláncok beszállítója Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. 

Világítótestek és lámpák minden helyiségbe

A Lámpák.hu webáruház ajánlatában megtalálható minden típusú beltéri és kültéri lámpa és világítás. Konkrétan az  ARGON, EGLO, ESEO, JUPITER, KEMAR, LIRIO, NARVA, PHILIPS, PREZENT, SKOFF, STEINEL, ELIM, EGLO, MEGAMAN a MASSIVE gyártók termékei. A különböző típusú lámpákon kívül a cég forgalmaz világítástechnikai eszközöket és fényforrásokat (izzókat) is. 

A www.lampak.hu büszke erre:

  • Jól ellátott raktárak, amelyek lehetővé teszik a megrendelt áru szállítását 2-3 munkanapon belül. Jelen pillanatban azonnali szállításra kb. 200 ezer db lámpa áll rendelkezésre. 
  • Gyors és megbízható ügyfélszolgálat és profi személyzet, amely az Ön rendelkezésére áll minden munkanapon és segít a világítás kiválasztásával is. 
  • Ingyen szállítás 30 000 Ft feletti megrendelés esetében, 20 000 Ft feletti megrendelésnél ajándékot kap.
  • Nálunk természetes, hogy a Kérdezzen meg bennünket űrlap segítségével elküldött az árut illető kérdésre a lehető leghamarabb választ kap vagy mailre vagy telefonon keresztül.
A lampak.hu  garantálja a legalacsonyabb árat. Ha mégis talál a magyar piacon azonos árut olcsóbban, akkor az adott árut nálunk még olcsóbban kapja.  Elég ehhez a megjegyzésben a rendelés során az olcsóbb azonos termékre linket küldeni. Ha tényleg az azonos áruról van szó, akkor 5% engedményt kap a konkurens árból. 

Jó háttér

A Jiří Mánek cég telephelye a Blansko város kb. 30 km-re van a Csehországi Brno városától egy nyugodt városnegyedben, ahol a telephelyet fokozatosan építi és korszerűsíti. Jelen pillanatban az irodahelyiségeken kívül van 4 nagykapacitású raktár csarnokunk. A vállalatnak jelenleg 48 alkalmazottja van – 14 az irodában, 18 a raktárakban, 3 szerelő és 3 a reklamációs osztályon. Mint értékesítési képviselő vagy technikus 10 alkalmazott dolgozik.
 

A www.lampak.hu csapata készen áll az Ön legjobb partnerének lenni és a legkitűnőbb lámpákat szállítani Önnek.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i