0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15.30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Rólunk

Tamás

A Donoci, s.r.o. cég már 20 éve van a  cseh lámpa és világítás piacon. Ez garantálja a megbízhatóságot és a szakmaiságot. A cég saját gyártással, behozatallal, világítás és lámpák nagy- és kiskereskedelmi forgalmazásával foglalkozik és áruházláncok beszállítója Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. 

Világítótestek és lámpák minden helyiségbe

A Lámpák.hu webáruház ajánlatában megtalálható minden típusú beltéri és kültéri lámpa és világítás. Konkrétan az  ARGON, EGLO, ESEO, JUPITER, KEMAR, LIRIO, NARVA, PHILIPS, PREZENT, SKOFF, STEINEL, ELIM, EGLO, MEGAMAN a MASSIVE gyártók termékei. A különböző típusú lámpákon kívül a cég forgalmaz világítástechnikai eszközöket és fényforrásokat (izzókat) is. 

A www.lampak.hu büszke erre:

  • Jól ellátott raktárak, amelyek lehetővé teszik a megrendelt áru szállítását 2-3 munkanapon belül. Jelen pillanatban azonnali szállításra kb. 200 ezer db lámpa áll rendelkezésre. 
  • Gyors és megbízható ügyfélszolgálat és profi személyzet, amely az Ön rendelkezésére áll minden munkanapon és segít a világítás kiválasztásával is. 
  • Ingyen szállítás 30 000 Ft feletti megrendelés esetében, 20 000 Ft feletti megrendelésnél ajándékot kap.
  • Nálunk természetes, hogy a Kérdezzen meg bennünket űrlap segítségével elküldött az árut illető kérdésre a lehető leghamarabb választ kap vagy mailre vagy telefonon keresztül.
A lampak.hu  garantálja a legalacsonyabb árat. Ha mégis talál a magyar piacon azonos árut olcsóbban, akkor az adott árut nálunk még olcsóbban kapja.  Elég ehhez a megjegyzésben a rendelés során az olcsóbb azonos termékre linket küldeni. Ha tényleg az azonos áruról van szó, akkor 5% engedményt kap a konkurens árból. 

Jó háttér

A Jiří Mánek cég telephelye a Blansko város kb. 30 km-re van a Csehországi Brno városától egy nyugodt városnegyedben, ahol a telephelyet fokozatosan építi és korszerűsíti. Jelen pillanatban az irodahelyiségeken kívül van 4 nagykapacitású raktár csarnokunk. A vállalatnak jelenleg 48 alkalmazottja van – 14 az irodában, 18 a raktárakban, 3 szerelő és 3 a reklamációs osztályon. Mint értékesítési képviselő vagy technikus 10 alkalmazott dolgozik.
 

A www.lampak.hu csapata készen áll az Ön legjobb partnerének lenni és a legkitűnőbb lámpákat szállítani Önnek.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.