Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

TöbbKevesebb

Philips HUE - intelligens megvilágítás

Kategorie Philips HUE
  • Legkedveltebb
  • Legnézettebb
Következő legvásároltab

Kategória leírása

Okos világítás a Philips-el


A Philips HUE egy villanykörte-vezérlő rendszer, amely irányítható mobil eszközzel (telefon, tablet), Wifin keresztül internetes alkalmazással. Mivel könnyen kezelhető, ez az intelligens vezetékrendszer egyre népszerűbb nálunk és a világ többi részén.


Intelligens háztartás


Az applikáció segítségével 50 darab Philips HUE izzót is csatlakoztathatunk és irányíthatunk. Ennek köszönhetően a Philips HUE LED izzót vagy LED szalagot távolról vezérelhetjük, és hangulatos színkörnyezetet hoz létre, vagy szabályozhatjuk a szükséges világítási típusokat, azok erősségét. Vigyen otthonába okos világítást a Philips HUE-val! A Philips HUE csomagjai kiváló megoldást jelentenek az intelligens háztartáshoz.


Használja az okos izzókat mennyezeti lámpában, állólámpában, asztali lámpában a nappali, fürdőszobai, vagy bármilyen más helyiségben!


Intelligens világítás elérhetősége


A rendszer a Bridge és az intelligens eszközre letöltött alkalmazásokkal működik. Az alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ből töltheti le. A Philips HUE LED egy igazi forradalom a beltér és a kültér megvilágításában.

Copyright © 1994 - 2022 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i