Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Intelligens világítás

Nappali és hálószoba
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

Kedveli a modern technológiát és igyekszik megspórolni minden másodpercét? Akkor térjen át az intelligens megvilágításra.

Képzelje el ezt a mindennapi helyzetet. Lefekszik a kedvenc ülőgarnitúrájára és felkapcsolva hagyja a világítást. Puha plédjével betakarózik és egyszerre csak észre veszi, hogy az intenzív fény zavarja. Egész biztos, hogy ez a helyzet mindnyájunknak ismerős. De mostantól elkerülheti az ehhez hasonló szituációkat. S hogy hogyan? Pl. úgy hogy intelligens megvilágításra vált, amelyet távolról is lehet irányítani. Egyetlen dolog amire szüksége lesz, az az intelligens világítás technika és az irányításához való okoseszközök vagy táblagép. Egyes intelligens világítótestek távirányítóval is rendelkeznek.
 
null
 
Ha úgy dönt, hogy hagyományos világítását, intelligens világításra cseréli, higgye nem fog csalódni. Nemcsak hogy szükség szerint be- illetve kikapcsolhatja a lámpát, hanem kedve szerint beállíthatja a fény erősségét vagy többféle szín alap közül választhat. Röviden, saját maga állíthatja be, mire is  van éppen kedve. 
Intelligens világító technikánk többsége kompatibilis az Amazon Alexa és az Apple Homekit renszerekkel is.  Ezekkel a renszerekkel és eszközökkel létrehozhatja okos otthonát, amelyről eddig még csak nem is álmodott. Mindezt  irányíthatja okos eszközök segítségével otthona kényelméből, sőt, intelligens világítása a távoli vezérlés lehetőségét is biztosítja.
 
null

Intelligens izzók

Közkedvelt termékek egyike az intelligens izzók. Ezeket az izzókat szintén lehet távolból irányítani távirányító segítségével. Amint az intelligens izzókat belehelyezi egy hagyományos lámpába, egyszerre csak modern technológiát varázsol elő. Az intelligens izzók mindemellett kompatibilisek a Philips HUE rendszerrel. Nálunk  többféle foglalatú izzókat is megtalál. 
  
null

Eglo connect

Az Eglo connect okoslámpa számos olyan lehetőséget kínál mint. pl. a  fokaztmentesen szabályozható fényerőt, bármelyik szín kiválasztását vagy a szín melegségének kiválasztását. Irányíthatjuk távirányítóval vagy okos eszközök segítségével. S hogy minden müködjön, nincs szüksége Wi-Fi-re vagy külső adapterre sem. Irányítása bluetooth segítségével történik. S mindezek mellett bárki számára elérhető kedvező áron.   
 
null 

Philips Hue

A Philips Hue okos világítás mobiltelefon illetve táblagép segítségével vezérelhető. Ahhoz hogy minden megfelelően müködjön, töltse le telefonjára az alkalmazást és csatlakozzon a Wi-Fi routerhez.
Az Eglo connect, Philips Hue és Immax NEO  mind okos világítás. Kínálatunkban talál beltéri intelligens világítást, úgymind kültéri világítást is. 
Tehát ha szeretne okos otthont létrehozni, itt az ideje  hogy beszerezze intelligens világítását.
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i