A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Újdonság: LED Eglo lámpa

Dátum: 1.4.2015

Bemutatjuk az új LED-es lámpákat a neves osztrák EGLO márkától. A gyártásnál hangsúly volt téve a részletekre és természetesen az alacsony energiafogyasztásra.

Bemutatjuk az új LED-es lámpákat a neves osztrák EGLO márkától. A gyártásnál hangsúly volt téve a  részletekre és természetesen az alacsony energiafogyasztásra.

Eglo lámpák – megelégedettség garancia

Az osztrák EGLO cégnek  a lámpa piacon kiváló hangzása van. A cég 1969-ben alakult, és fokozatosan fejlődött az egyik vezető európai lámpa gyártók közé. Szerte a világon több mint 70 fiókja van  és kirendeltsége. A termékeik kiváló minőségű kombinációi, időtálló dizájnal rendelkeznek és barátságos áron kaphatók. A lámpák egy kompakt gyűjteményben vannak gyártva, hogy hangoljon például a  mennyezeti lámpa és az állólámpa.

Újdonságok a LED lámpákból

Az új sorozat az EGLO márkából  hangsúlyt fektet az alacsony energiafogyasztás a modern arculat mellet. Ezért most sok LED lámpa van gyártva a  belső térbe. LED csillárok uralkodnak, de az ajánlatban vannak mennyezeti, fali lámpák és LED-es lámpák.

LED csillárok

Az egyik újdonság a LED csillárok CARDITO (a képen). A kínálatban három különböző méret van, miközben a két méretnél lehet változtatni a lámpa  magasságát. Úgy tervezték, hogy megvilágítsa a konyhaasztalt, de hála a hosszúkás formájának a bár pult fölé  vagy a konferens aszatl  a nappaliban. Nagyon eredeti a LED csillár MYSTERIO, mivel ez szabályozható távirányítóval  és emellett lehet megvilágítani a  színes LED- szalagot.


LED csillár  Cardito LED függeszték Cardito LED függeszték Cardito


A  fényűzően berendezett beltérbe tökéletesen illeszkednek a LED-es lámpák a DIADEMA gyűjteményból  (a képen). Rendelkezésre állnak a lánc csillárok vagy a fali lámpák és kombinálva van fekete textil és kristály. Természetesen a helyiség nem mindig olyan nagy és magas, hogy fel lehetne használni a csillárt, így az Eglo márka ajánlja a LED mennyezeti lámpákat IDUN. Kínálatban vannak számos méretben.

LED lámpák

Mivel a nap nagy részét a mai emberek a munka asztal mellet  töltik, a lámpáknál kezdték használni a  hatékony technológiát. Újdonságok a LED asztali lámpák OCASO  (a képen) vagy az álló lámpa BAYA.

LED függeszték DIADEMALED asztali lámpa OCASO

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu