A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Pravý banner
Kategóriák

Kerti világítás

Dátum: 7.8.2014

A nyári napok lassan rövidülnek, de az esti grillezések kellemes hangulatáról a napnyugta után még nem kell lemondania. A jó minőségű kerti világításnak köszönhetően tovább élvezheti a nyári esték lenyűgöző hangulatát.

A nyári napok lassan rövidülnek, de az esti grillezések kellemes hangulatáról a napnyugta után még nem kell lemondania. A jó minőségű kerti világításnak köszönhetően tovább élvezheti a nyári esték lenyűgöző hangulatát.

A kerti világítás sokkal többet tud mint csak kellemes hangulatot teremteni. Neki köszönhetően a kert szépsége jobban kitűnik és a kert biztonságosabbá válik. Nemcsak a felnőttek részére, de főleg a gyerekek számára. A lépcsők és a terep egyenlőtlenségek jól láthatóvá válnak. A megvilágítás kiemeli  a díszbokrok és szökőkutak szépségét.

De nemcsak a világítás, hanem a kerti bútor is fontos meghatározó eleme az Ön hangulatos kertjének. Nemcsak jó minőségűnek kell lennie, hogy ellenálljon az időjárásnak, de kényelmesnek is a napozáshoz vagy esti pihenéshez és grillezéshez. Természetesen nem szabad elfelejtkeznünk arra, hogy a bútor harmonikusan beilleszkedjen a kert környezetébe.

Legyen az Ön kertje este is gyönyörű!

A megfelelő kerti megvilágítást nem nehéz kiválasztani. Az első lépés a világítás típusának kiválasztása. Hagyományos (vezetékes) vagy szolár? Mindkét típusnak vannak előnyei de szintén hátrányai. Ezért ennek a kérdésnek az eldöntésére nagy figyelmet kell fordítani. Utána már tervezhetjük, mit is akarunk, fali lámpát, állólámpát, taposó lámpát vagy függesztéket. És harmadik lépésben már válogathatunk, kinézet szerint, ár szerint vagy az anyag szerint. Egyszerűen úgy, hogy a lámpa nekünk tetsszen és a kertbe illeszkedjen.

EGLO 47316 - Szolár lámpa 3 db-os szett 1xLED/0,075W

Ha szolár lámpákat választ,  nem csak az elektromos energia árát takarítja meg, de nem kell a tápvezetékek elhelyezését sem megoldana. A másik nagy előnyük az, hogy ha a kertet átrendezi a lámpát gond nélkül áthelyezheti. A hagyományos lámpákhoz hasonlóan a szolár lámpák is több típusban kaphatók. A legkedveltebbek a különböző dekoratív lámpák, állatok, virágok vagy színes üveg darabokból álló asztali lámpák. Ezek azért kedvencek, mert nem hagyományos és nagyon érdekes fényhatást és hangulatot teremtenek.
Egy másik egyre gyakoribb és kedveltebb megoldás a hangulatos petróleum lámpák használata. Ezek a lámpák nagyszüleink idejét idézik és nem drágák. Lehet hozzájuk venni különböző illóolajakat és így kellemes hangulatot teremteni a lámpa körül.

Világítsa meg kertjét a Lampak.hu ajánlatából.

Balkónový set nábytku LIMOUSINE anthracite + grey

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu