Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Hogyan válasszunk konyhai csillárt

Beltéri világítás

Tamás

A konyhai csillárok választéka ma igen széles. Választhat például a természetbarát rotáng vagy a modern stílusú fém és üveg kombinációjából készült csillárok között.

Szép és praktikus lámpát keres a konyhába? A piacon ma széles a választék, igazán van miből választani. Első sorban a konyhában a munkafelületet kell jól megvilágítania (többet a Hogyan válasszunk pultmegvilágítót cikkben talál) ezután kezdheti a megfelelő csillárt vagy függesztéket keresni.

Ideális az állítható magasságú konyhai függeszték

 
 
 
Ha kis méretű alacsony mennyezetű a konyhája, a mennyezeti lámpákat ajánljuk, amelyek a plafonra szerelve a nagyobb konyha érzetét keltik. A mai konyhák többsége már tágasabb méretű és magasabb mennyezetű, igy ezekbe a konyhai csillárok és függesztékek is használhatóak.
 
 
 
Ezek gyakran vannak kombinálva beépített lámpákkal, mennyezeti vagy fali lámpákkal. Természetesen a kiválasztásban jelentős szerepet játszik a konyha alakja és nagysága, mivel fontos, hogy a konyhában sehol se legyen este sötét.
 


Ha már a konyhai csillárokról volt szó, azokat leggyakrabban az étkezőasztal fölé szokták elhelyezni. Olyat ajánlunk kiválasztani, amelynek a magassága állítható vagy rövidíthetőek (a lánc rövidithető). Az állítható magasságú függeszték esetében a magassága szükség szerint állítható a le/fel húzással. Általánosan a függeszték magasságát úgy kell beállítani, hogy az az asztalnál ülő személy szemmagasságában legyen, kb. 60 cm-rel az asztal felett. Ügyelni kell azonban arra, hogy az izzó ne legyen hosszabb mint a lámpabúra, különben a lámpa az asztalnál ülő személyek szemébe világítana. 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i