Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

LED-es lámpák és világítások - Pabobo

  • Legkedveltebb
  • Heti akciók
  • Legnézettebb
Következő legvásároltabb

Kategória leírása

LED-es lámpák, a nagyobb hatékonyság érdekében


A LED-es világítás egyre népszerűbb.Ez elsősorban annak köszönhető, hogy minimális az energiafogyasztásuk, minimális a méretük és a várható élettartamuk tíz- és százezer üzemóra között van. A LED izzók, LED szalagok vagy LED fénycsövek sokkal több energiát takarítanak meg, mint más típusú lámpák.


Annak érdekében, hogy a megtakarítás egyáltalán észrevehető legyen, szüksége van LED-re olyan helyeken, ahol a fény a lehető leggyakrabban világít, használhatja őket LED-es állólámpaként / LED-es mennyezeti lámpákként a szobájában, LED-es spotlámpákként a konyhában, állítható fényerejű LED-es csillárként nappalijában, beépített LED-es panelekként álmennyezetében, vagy megbízható és hosszú élettartamú asztali LED lámpaként otthoni irodájában.


Az RGB és RGBW LED-es technológiának köszönhetően nagyon könnyen változtathatja helyiségei hangulatát. Megunta az állandó hideg fehér, vagy meleg fehér LED fényt, és szeretne egy kis színt vinni életében? LED szalagjainknak és szabályozható LED lámpáinknak köszönhetően ez többé már nem akadály.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i