Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Irodai lámpák - Eglo

  • Legkedveltebb
  • Heti akciók
  • Legnézettebb
Következő legvásároltab

Kategória leírása

Lámpák az irodába


Az emberek sok időt töltenek irodákban és a dolgozószobákban, ezért nemcsak kényelmes fotel vagy szék, hanem minőségi irodai lámpa is szükséges. Az irodai lámpák a munkaterület funkcionális és eredeti designú kiegészítői közé tartoznak, ami a jó teljesítmény egyik előfeltétele.


irodai világításként fénycsöves mennyezeti lámpát, függesztett kivitelű fénycsöveket vagy LED lámpatestet javasolunk. Ha számítógépen dolgozik, akkor parabolarácsos fénycsövek a legalkalmasabbak, amelyek megakadályozzák a monitorok fényvisszaverődését.


Nagyon használt irodai világítás kiegészítők az irodai asztali lámpák, amelyek a világítás alapját képzik az asztalon, úgymint az otthoni irodában, dolgozószobában vagy a vállalati irodában. A legjobb, ha rugalmas csuklós karral rendelkezik, így könnyedén megváltoztathatja a fény irányát és intenzitását. Mivel az irodai lámpák érdekes módon is kialakíthatók, az asztali lámpák nemcsak klasszikus fekete-fehér színben kaphatók, hanem divatos lila, piros, zöld vagy sárga színben is.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i