Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Termék visszaküldése 60 napon belül

Hírek és közlemények

Tamás

Szivesen vásárolna lámpát, de attól tart, hogy mégsem lesz megfelelő? Ne aggódjon. Most lehetősége van visszaküldeni 60 napon belül az átvételtől számítva.

Termék vásárlás aggodalom nélkül

Lapozza a webáruházunk oldalát és új lámpa beszerzésén gondolkodik? Lehet hogy egy új házat vagy lakást rendez be, vagy éppen csak eljött az ideje a változtatásnak, miszerint a régi világítását szeretné újra lecserélni. Vagy éppen születésnapi ajándékon vagy más alkalomból egy ajándékon gondolkodik. Mindig azonban felteszi a kérdést, mi lesz ha mégsem fog tetszeni az ajándék, vagy nem olyan lesz mint amilyet szeretett volna? Erre a kérdésre egyszerű a megoldás. 
 
A lámpákat vagy egyéb termékeket aggodalom nélkül rendelje meg. Amennyiben a megrendelésben nem tünteti fel a cégjegyzékszámot és az adószámot sem, vagyis magánszemélyként vásárol /magán célra/, lehetősége van visszaküldeni 60 napon belül. Akár indoklás nélkül is. Bővebb információt a visszaküldés lehetőségéről elolvashatja az oldalunkon. Röviden, nyomtassa ki az itt található nyomtatványt. Ezt kitölti és visszaküldi a termékkel együtt a címünkre. Fontos, hogy a csomagot nem utánvétesen adja fel. A nyomtatványon tüntesse fel a bankszámla számát, amelyre a termék átvételét követően a lehető leghamarabb visszautaljuk a termék árát. 
 
A sikeres visszaküldés feltételeit és menetét a megfelelő címre csak elég elolvasni. Minden egyszerű, nem kell tartania bonyolult visszaküldés menetétől.  
 
null 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i