Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Ne feledkezzen meg a kis lámpákról és lámpácskákról

Beltéri világítás

Tamás

A különböző fajtájú lámpák és kisebb méretű lámpácskák bármely háztartásba illenek. Ha fel szeretné élénkítení világítását, szerezzen be egyet ezek közül.

Fő vagy központi világítótesttel csaknem mindenki rendelkezik otthonában. Nem kevésbé fontosak, ami a bel- és kültér megvilágítását illeti a különböző lámpák és lámpácskák.

Nélkülözhetetlen asztali lámpák

A lámpák egyik csoportja, mely talán nem is hiányozhat egyetlen háztartásból sem, az asztali lámpák. Bárhol használhatóak és szinte minden helységbe alkalmasak. Elsőként említhetjük a hálószobát, ahol az asztali lámpa semmilyen éjjeli szekrényről sem hiányozhat. Ha éppen a WC-re megy vagy éppen szeretne olvasni, nem éppen a legjobb ötlet alvás előtt központi lámpával világítani, amelynek túlzottan erős a fénye. A kis lámpák ezekkel ellentétben tompábban világítanak, így a fényük mások számára kevésbé zavaróbb. S ha ezen felül szeretné beállítani a lámpa fényerejét, választhat a fényerő szabályzós lámpák közül. Ami az alakjukat illeti, több típusú közül is választhat. Hagyományos lámpáktól, design darabokon keresztül egészen az érdekes Tiffany lámpákig
 
null              null

Álló lámpák a nappaliba

További közkedvelt és nagyon gyakran használatos lámpák az állólámpák. Alkalmasak pl. a nappaliban az ülőgarnitúra közelében. Ez lehet az egyik legjobb hely, ahová az állólámpát állíthatja. Természetesen ez nem szabály. Szintén jól nézhetnek ki szobája bármely sarkában vagy a kedvenc ülő alkalmatossága közelében. Szintén választhat a különböző hagyományostól kezdve egészen a design állólámpákig, melyek nem csak hogy jól fognak világítani, de még dekorációként is szolgálnak. Sőt mi több, itt is választhat hagyományos lámpát, amely csak ki- és bekapcsolható, vagy a szabályozható változatút, amelyeknél ön választhatja meg, hogyanis világítson a lámpa. 
 
null 

Gyermek lámpácskák a legkisebbek számára

Ha van otthon gyermeke, egészen biztos már rájött, hogy nekik is szükségük lesz gyermek lámpára. És nem is lenne ez valódi gyermek lámpa, ha nem lenne ellátva valamilyen mesefigura motívummal. Különböző mesebeli lények vagy csak egyszerűen színek, melyek gyermeke kedvencei.
Gyermekek számára alkalmasak az íróasztali gyermeklámpák, további lámpácskák az ágyuk mellé, hogy könnyebben elaludjanak vagy különböző irányfények, melyek segítik a sötétben való közlekedésben. Mindez különféle gyermek változatban is lehetséges. 
 
 
 
null               null

Dekorációs lámpák

Ha valami szép ajándékot szeretne legközelebbi hozzátartozója részére, vagy pedig saját környezetét szeretné szebbé varázsolni, biztosan értékelni fogja dekorációs lámpáink kínálatát. Ezeknek valójában nagyon visszafogott fényük van, de ez éppen elégséges. Fő rendeltetésük ugyanis, ahogyan az a megnevezésükből is adódik, hogy mint kiegészítők, otthonuk díszei is legyenek. Különféle típusokból választhatnak kapcsolóval a vezetéken, de vannak olyanok is, amelyek elemmel müködnek és nem szükséges a müködésükhöz villanyáram.
 
null 

Takarékos LED lámpák

Bizonyára sokan vannak Önök között olyanok, akik előnyben részesítik az új technológiákat és az olyan termékeket szeretik, amelyek a lehető legtakarékosabb fogyasztók. Pontosan az Önök számára van itt a LED lámpák és lámpácskák kategóriája, ahol különféle asztali- és álló lámpákat
valamint dekorációs lámpákat találnak. Mindezt pedig LED kivitelezésben. Rengeteg érdekes dizájnú darabból választhatnak, és amellett, hogy modernek, nagyon sok költséget is megtakaríthatnak a használatukkal.
 
null 

Kültéri lámpák

A beltéri lámpák típusait már bemutattuk Önöknek. Habár még sokkal több van belőlük, más kategóriákat is megnézhetnek. Nem feledkezhetnek meg a kültéri lámpákról sem. Legyenek azok kerti vagy napelemes lámpák, mindkét fajtát jól kihasználhatják kertjükben, az összekötő kerti utakon vagy pedig a teraszukon. Már csak azért is, mert valóban beköszöntött a nyár. Sokkal több időt töltenek majd kint a szabadban, mint télen, s ehhez jó kinti világításra van szükségük. A különféle kerti lámpák ezért pontosan jó szolgálatot tesznek majd.
 
  
null 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i