Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Mesterséges fa. Nem lombhullató karácsonyi hangulat

Hírek és közlemények

Tamás

Az e-shopunkban található műfák kínálatában sok olyan fajtát talál, amit első ránézésre nem fog tudni megkülönböztetni az élőktől.

A karácsonyi hagyományok minden háztartásban eltérőek. Ahogy családi hagyományok vannak arról, hogy milyen ételek kerüljenek a szenteste asztalára, úgy akadnak köztünk az élő- és műtűlevelűek kedvelői. Ez a leghagyományosabb dekoráció, amely karácsonykor díszíti otthonunkat. Ezért érdemes átgondolni, hogy melyik típus a legmegfelelőbb az Ön számára.

Az élő és mesterséges fa előnyei

Annak megkülönböztetése, hogy az élő tűlevelű vagy a mesterséges a jobb, pusztán szubjektív látásmódon múlik. De az igazság az, hogy mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai.


Az élő fa kiemelkedik utánozhatatlan illatával, amely az ünnepi időszak velejárója. Ezen kívül minden évben lesz egy eredeti, és néhány hét múlva sem lesz elege belőle. Hátránya viszont a színváltoztatás és a tűk kihullása, amelyek idővel az erejét veszítve romlanak. Végül, de nem utolsósorban több időt és törődést kell rászánnia. A választástól a hazaszállításig, a díszítésig és a gondozásig. Természetesen nem feledkezhetünk meg a pénzügyi oldalról sem – minden évben karácsonyi költségvetésének egy részét költi el a vásárlásra.


Az igazi tűlevelűhez képest a műfa előnye, hogy soha nem hullanak ki a tűlevelek, nem sárgul be, és mindig megtartja szabályos, szimmetrikus alakját. Ráadásul nem kell minden évben a vásárlással, szállítással foglalkozni. Így időt és pénzt takarít meg. Kényelmes otthonából választhatja ki és építheti meg például advent elején. Végül, ha mesterséges tűlevelűt választ, kíméli a környezetet. Minden évben karácsony előtt több tízmillió élő fát vágnak ki. Másrészt egyszerűen nem lehet megszabadulni a fától, és meg kell rendezni az egész éves tárolását.


Mesterséges fák széles választéka

A választás során néhány dolgot szem előtt kell tartania. Először is a magassága. Ez leginkább két tényezőtől függ: az Ön preferenciáitól és az elegendő helytől. E-shopunkban 30 és 90 centiméteres méretig válogathat a kisebbek közül. TEzek nagyszerűek asztali vagy polcdísznek. Beltéri használatra készültek. És nem kell sokat tennie. A legkisebbeket már végleges formában szállítjuk és állványt is tartalmaznak.


Ha több helye van, és olyan fát szeretne, ami az élőt és annak méretét utánozza, több lehetőség közül választhat. Választhat 120 cm, 150, 180, és 220 cm, magasságok között, az igazi óriásokig 250 cm magasságig. De ez nem ér véget a mérettel. Különböző típusú tűlevelűek utánzatai közül is választhatunk, de ezek pattuálisságukban vagy átmérőjükben is különböznek.


Az e-shopunkban megtalálható fák a következő tulajdonságokkal rendelkeznek:

  • Természetes megjelenésűek, így első pillantásra nem lehet megkülönböztetni őket az élőktől
  • Csökkentheti és növelheti a fa átmérőjét (az adott típusnak megfelelően)
  • Az állványok mellékelve

Összeszerelés, elhelyezés, díszítés, takarítás, tárolás

Végül adunk néhány tippet a műfa használatához.


Összeszerelés

A karácsonyfa egy vagy két részből áll, amelyeket egyszerűen össze kell rakni. Az állványba helyezés után már csak az ágakat kell formázni. Az ágakat tetszőleges szélességre nyújthatja. A formázás több tíz percig is eltarthat. Cikkünkben részletes tippeket és trükköket találhat a karácsonyi tűlevelű megépítéséhez.


Elhelyezés

A mesterséges fának ugyanazok az elhelyezési lehetőségei, mint az igazinak. A legkisebbek bárhol dekorációként használhatók, a nagyobbak ideálisak olyan helyekre, amelyek a család karácsonyának középpontjában állnak. Röviden, ahol a legjobban szereti, és ahol a legtöbb időt tölti szeretteivel.


Dekoráció

A műfa díszítése nem különbözik a valódi fa díszítésétől. Mindennek az alapját a LED-es fényláncok képezik, melyeket e-shopunkban is megtalál.A többi dekoráció teljesen Önnön múlik. Ha a már feldíszítettet szeretne, válasszunk a teljesen előkészítettek közül.


Karácsony után

A műfa tisztítása (az élőhöz képest) minimális időt vesz igénybe. Nem kell foglalkoznia a mindenfelé lehulló tűkkel vagy a kiömlött vízzel. A tárolás természetesen elsősorban a méretével függ össze - a legkisebbek könnyen szekrénybe helyezhetők, a nagyobbaknak pedig a pince vagy a garázs a legjobb választás.Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2023 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i