Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Tanácsok és trükkök a karácsonyfák összeállításához

Hírek és közlemények

Tamás

A műfenyőknek több előnyük is van. Nem kell rögtön megijedni a fenyő láttán, miután kiveszi a dobozból. Elég pár perc és minden máshogy lesz.

Úgy döntött, hogy megmenti erdeinket, és műfenyőt vásárol majd? Jó választás. Valószínűleg jól fog jönni egy pár tanács az összeszerelésükhöz,  hogy valóban jól nézzenek ki.


Hogyan is?

Ahhoz, hogy a fenyő beleférjen a dobozba és rendben eljusson önhöz, szükséges egy vonalban hagyni. Ez azt jelenti, hogy  kicsomagolást követően a fenyő ágai nincsenek széthúzva.  A csomagban több tartozékot is talál. Ez attól is  függ, mekkora műfenyőt választott. Ha csak egy kisebb fenyőt vásárolt, akkor a csomagban csak a fát és az állványt találja. Azonban ha kétméteres vagy még ennél is magasabb fenyőt választott, itt is megtalálja a fát két részben és természetesen a talpát. 

Miután kicsomagolta a műfenyőt, szükséges ellenőrizni, hány részből is áll. Ami a kisebb méretet illeti, csak helyezze az állványba. Ha nagyobb fáról van szó és az két részből tevődik össze, először az alsó részt illessze az állványba, majd a felső részt csúsztassa a fenyő alsó részébe. Tehát az alap meg is lenne. A fenyő elkészült és készen áll a további módosításokra.

Minden fenyőnél a leírásban  szerepel, hogy hány ágat találunk rajta. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy milyen sűrű is a fenyő. Így tehát előre tudja, mire számíthat. Most már csak önön múlik, hogyan és mennyire húzza szét a fenyő egyes ágait és hogyan formázza meg. Formázhatja hagyományosan, egyenesen, vagy akár enyhén meghajlíthatja az ágakat. Szükséges egy kis türelem és   eljátszadozni egy kicsit az egyes ágakkal, hogy a végén valóban jól nézzen ki.


A műfenyő előnyei

Ha minden évben élő fenyőt vásárol, természetesen annak is megvan a maga varázsa. De gyakran sok türelem kell hozzá. Miután hosszú keresgetés után megvásárolja a megfelelőt, haza is kell szállítania. Nagyobb darabok esetén ez nem játék. Belevágni az állványba és az ünnepek után után ismét bonyolultan eltávolítani. És arról még nem is beszélünk, hogy évente hány fát vágnak ki emiatt.

Ezzel szemben a műfenyőknek sokkal több előnyük van. Nem kell érte mennie sehová sem. Egyszer megvásárolja és  minden évben újra használhatja. Újra és újra. Elég csak minden évben kivenni a dobozból, megformázni, állványba helyezni és már kész is. Felejtse el a bonyolult állványba való rövidítést és belevágását. Csupán belehelyezi  a talpába és meg is van. Az ünnepek elmúltával  nem kell mást tennie, csak visszahelyezni a dobozba és eltenni a következő évre. Nincs rendetlenség a lehullott tűk és hasonlók miatt. Ráadásul óvhatja erdeinket is. 

Nálunk különféle típusok és méretek közül is választhat. A kisebb daraboktól, melyeket asztalra is tehet, egészen az igazán nagy darabokig. Különböző árnyalatok és több szín közül is választhat. Mindig fényűzően fognak kinézni. Közvetlenül tőlünk  vásárolhat karácsonyi világítást is, amelyek kétségtelenül a karácsonyfákhoz tartoznak.


Hogyan állítsuk össze a műfenyőt


Az összes tartozékot vegye ki a dobozból. 


Szerelje össze a tartót úgy, hogy lépésről lépésre helyezze be a tartó lábait a megfelelő nyílásba. 


A fenyő összes részét illessze egymásba.


Bontsa szét a fenyő alsó részét. 


Húzza szét  és igazítsa meg a fenyő egyes ágait és a csúcsát.


Húzza szét és igazítsa meg a fenyő többi emeletének ágait és csúcsait is.


Lazítsa és igazítsa meg a műfenyő tetejét, csúcspontját is.


Nézze meg távolabbról a fenyőt, és igazítsa a gallyakat a kívánt végső formára.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i