0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15.30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Május 1.-én ünnepeljük a munka ünnepét

Tamás

Május 1.-eje a munka ünnepe. Tőltste ezt a szabad napot pl. a kertben grillezéssel.

Május 1.-eje, egy szabad nappal több

Mindannyian bizonyára tudják, mit jelent Május 1. Ezen a napon ünnepeljük a munkások ünnepét. Ez egy 1890 óta ünnepelt ünnepnap. És minden évben többek közt azt is jelenti, hogy főleg a munkások és iskolások számára május 1.-e szabad nap. Mit szólnál hozzá, ha meghívna barátait egy kellemes grill-partyra. Annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen, elsősorban szüksége lesz egy minőséges kültéri lámpatestre, amely jól fog világítani és másodsorban kiégészítő kültéri lámpákra, amelyek kellemes hangulatot teremtenek. Ha van áramellátás a kívánt helyen, hálás lesz a különböző fali- vagy mennyezeti lámpáknak. Ezek jól megvilágítják a külteret, így jól láthatóak lesznek a finoman elkészített ételek és italok.
null                         null
Ha van pl. egy másodlagos bejárata a konyhába, a fő fali- illetve mennyezeti lámpa mellett jól jöhet egy kerti érzékelős lámpa is. Nem lesz szükséges állandóan be- és kikapcsolni. Amint az érzékelős lámpa mozgást érzékel a lámpa bekapcsol és ki is kapcsol. 
null  
Ami a kiegészítő kültéri lámpatesteket illeti, különböző napelemes lámpákra gondoltunk. Kiegészítő jellegűek azért, mert a fényük nem túl erős, de mégis elegendő például a sötétben való közlekedéshez vagy a virágoskert megvilágításához. Sziklakertek megvilágítására színtén alkalmasak a különböző napelemes lámpák törpés vagy más figurákkal. 
  
null null
Ne feledkezzenek meg tehát május 1.-éről. Töltse kellemesen a munka ünnepnapját. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.