Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Készüljön fel a nyárra mennyezeti ventilátorral!

Beltéri világítás

Tamás

A nyár már az ajtónkon kopogtat és a vele járó magas hőmérsékletek is, melyek újra megérkeznek. Legyen előbbre és készüljön fel a forró nyári napokra.

Minden évben biztosan elmondja a hőség hullám kezdetén: "A következő évben biztosan vásárlok egy ventilátort." Eljön az új év és még mindig nincs ventilátora. Jelenleg még lehet hogy nem is gondolkodik vásárlásán, mivel a forró napok még mindig váratnak magukra. De higgye el, amint beáll a hőség, értékelni fogja, hogy felkészült rá. S hogyan lehet a legjobban felkészülni a közeledő hőségre? Pl. úgy hogy végre beszerez egy mennyezeti ventilátort. 
 
null 

Nyáron hűsít, télen melegít

 
Amint megérkezik az elmúlt évekhez hasonló hőhullám, örülni fog, hogy van otthon ventilátora. Természetesen a szellőztetés legjobb formája az, ha kinyitjuk az ablakot, melyen keresztül friss levegő áramlik otthonunkba. Sajnos magas hőmérséklet esetén az ablak kinyitása inkább hátrány mint előny. Ugyanis ha hosszabb időre nyitva hagyjuk az ablakot a beáramló forró levegő még jobban felmelegíti a helységet. Otthonában így nagyon meleg lesz és ez pl. éjjeli időszakban is kellemetlen, amikor is szívesen aludnánk, de sajnos a nagy meleg ezt nem engedi meg. Mindettől a ventilátor megmentheti. A folyamatosan áramló levegő a helységet kellemesen lehűti. De nem csak otthonában lehet ventilátor. Irodahelységekben, tárgyaló termekben vagy éttermekben is a mennyezeti ventilátorok megtalálják helyüket. 
 
null
 
Lehet hogy már rá is bólintott, hogy beszerez egy mennyezeti ventilátort, de utólag elgondolkodott azon, hogy mi is lesz vele télen. Jó hírünk van. Télen éppen a fordítottja lehetséges. Amint bekapcsolja a visszafelé forgatást a ventilátoron, a mennyezettől visszaárasztja a meleg levegőt és így segíti felmelegíteni a helységet. További előnyük az irányításban rejlik, amely vagy manuálisan közvetlen a ventilátor segítségével vagy távirányítóval lehetséges. Így kényelmesen bármikor kedve szerint be- és kikapcsolhatja a heverőről vagy ágyáról.
null                      null

Ventilátorok lámpával vagy nélküle

 Lehet hogy még mindig bizonytalan, hogy beszerezzen-e egy ventilátort vagy sem. Attól tart, hogy a csillár illetve a mennyezeti lámpa mellé már nem fog elférni egy ventilátor? Vagy éppen úgy döntött, hogy inkább egy új csillárra van szüksége, mivel a régi tönkre ment? A mennyezeti ventilátorral két legyet is üthet egy csapásra. Kínálatunkban számos mennyezeti ventilátort világítással is megtalálhat, amely télen és nyáron is jól fog szolgálni, és ezen felül még világítani is fog. Többféle érdekes változatból választhat, amely kellemes dísze lehet otthonának. 
 
Amennyiben azonban nem szeretné lecserélni csillárját és elég nagy hellyel rendelkezik, elég világítás nélküli ventilátort beszereznie. A világítás tehát csillárral vagy mennyezeti lámpával lesz megoldva a helység hűtésére illetve felmelegítésére a ventilátor fog szolgálni. Ha nem szeretné minden helységben a mennyezetre szerelni a ventilátort, akkor választhat az álló ventilátorok kínálatából, és ezeket kedve szerint állíthatja a helység bármely sarkába. 
null            nullnull

Ne feledje, ha jelenleg az időjárás még kedvező, nem lesz ez így mindig. A forró napok hamarosan megérkeznek és ezért inkább készüljön fel hamarabb és szerezzen be egyet a ventilátor kínálatunkból.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i