Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Elektromos anyagok a háztartásba

Beltéri világítás

Tamás

Az új lámpákon kívül valamilyen más fontos elektromos anyagra is szüksége van? Ezt is bezserezheti nálunk!

Mozgásérzékelők házba és kertbe

 
Bizonyára többségük pontosan tudják, miről is beszélünk. Tele a keze a bevásárlással és a sötétben keresi a villanykapcsolót. Hasonló helyzet fordul elő, akkor is, amikor  sötétben indul pl.  a konyhába vagy a fürdőszobába. És ha belebotlik valamibe, ami az útjában van, vagy felkapcsolja a világítást, így nem csak ön, hanem hálótársa is felébred. Ennek véget vethet azzal, hogy új érzékelőt szerez be. Oly módodn müködik, hogy mozgást érzékelve felgyullad és néhány másodperc múlva magától kikapcsol. A világítás ideje csak a beállításon múlik. 
 
null                       null

Elemek, akkumulátorok és töltők

Ha olyan lámpát szerzett be, amelynek a működéséhez elemre van szükség, nem szükséges sehová sem mennie. Ezt az energia forrást is beszerezheti nálunk. Kínálatunkban megtalálhatóak talán az összes típusú illetve nagyságú elemek. A hagyományos egyszeri használatosaktól egészen a tőlthető elemekig, melyeket ismételten használhat. Ezekhez tőltőre is szüksége lesz, melyet szintén megtalálhat kínálatunkban. De nem csak elemtöltőt kínálunk, hanem töltőt mobil telefonhoz, és azt vagy konnektorba dughatót vagy autóba használhatót. S ha gyakran megesik önnel, hogy a mobil telefonjában akkor merül le  a tápegység, amikor is legjobban szüksége van rá, abban az esetben ajánlatos  a power bankok beszerzése. Ezt mindig magánál hordozhatja és használhatja, amikor nincs lehetősége hagyományos módon feltölteni készülékét. Elég összekötni mobil telefonját a power bankkal és kész is.  
 
 
null               null
 

Hasznos dolgok a háztartásba

Lehet, sokszor tűnődik azon, ki is csenget már megint vagy csak zavarja önt a meglévő csőngő régi dallama. Legyen  bárhogyan is, egyszerüen véget vethet ennek. Mit szólna egy új kapucsengőhöz vagy videotelefonhoz?  Wi-Fi segítségével így rögtön  meglátja, ki érkezik éppen látogatóba. Manapság, mikor is egyre gyaroriabbak a betörések és lopások, azonnal fogja tudni, hogy az érkezőnek kinyissa -e az ajtót vagy sem. 
null
 
Gyakran hallunk vagy olvashatunk különböző tűzesetekről. Minden ilyen eset megelőzhető füst érzékelők elhelyezésével, amely riaszt, amint füstöt érzékel. S mégis jobb egy téves riasztás, mint aztán egy problémába kerülni.
 
Továbbá itt vannak a fűtő szőnyegek, melyeket a fürdöszobában vagy a konyhában is elhelyezheti, ahol is több ideig áll egyfolytában. Meleg padlót biztosít és rögtön kényelmesebben fogja magát érezni. 
 
Ellenkezőleg, ha a forró napokon szeretne egy kis hűvöset teremteni otthonában, vásároljon új ventillátort. Biztosítja a hideg levegő forgatását a helységben és így már nem lesz kellemetlen hőség házában vagy lakásában. 
null                                    null

Új kapcsoló, szabályzó vagy különböző konnektorok és hosszabbító kábelek? Igen ezek is! 

Újonnan épített házban általában érvényes, hogy minél több a konektor, annál jobb. Manapság már nem szükséges csak egyfajta alakra vagy színre korlátozódni. Olyan konnektort választhat, amely házába  legjobban fog illeni. Mindez vonatkozik a kapcsolókra is, melyek szintén bármilyen színben és formában beszerezhetőek. Lehet szó akár egyszerü kapcsolóról vagy kettes kapcsolóról és hasonló. Amennyiben saját maga szeretne megválasztani a fény erősségét, kapcsoló helyett szabályzót is beszerezhet. 
 
És amiről szintén nem feledkezhet meg, az a hosszabbító kábel, vagy más hasonló dolgok. Nincs talán olyan háztartás, amelyben  alkalomadtán ne lenne rájuk szükség.  
 
null                               null

Trarfók, konnektorok és még sok más

 
LED szalag vásárlásánál megeshet, hogy a csomag nem tartalmaz transzformátort, melyre azonban biztos hogy szüksége lesz. Természetesen nálunk ez is beszerezhető.
 
De nemcsak ezt a termékkínálatot tudja beszerezni nálunk az elektromos anyagok kategóriáján belül. További más dugvillákat, foglalalatokat és konnektorokat. Bármire is legyen szüksége ebből a kategóriából, elég szétnézni a webáruházunkban és rájön, hogy nem is kell mennie máshová.  
 
 
null 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i