Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Designer világítás Skandináv stílusban

Hírek és közlemények

Tamás

A skandináv stílus egyedülálló varázsa. Minden az egyszerűségről, a tisztaságról, az eleganciáról és különösen a praktikumról szól. Engedje, hogy Önt is elvarázsolja ez a stílus!

Engedje be az északi stílust otthonába

A Skandináv stílus gyönyörű, mert nem mutatós vagy túldíszített. Jellemző a praktikum, de a tisztaság és az egyszerűség is, amit nem szabad összetéveszteni az unalmassal. Ez fordítva van. Elegáns. Ezenkívül az északi stílusú berendezés harmonikusan néz ki, és gyönyörű, otthonos környezetet teremt. Ez a stílus valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból. Időtlen és folyamatosan modern. Az a tény, hogy egy skandináv stílusban tervezett ház vagy lakás kellemesnek és hangulatosnak tűnik, a felhasznált anyagoknak köszönhető. Nagyon gyakran rengeteg természetes anyagot talál , amelyek az egyszerű színekkel megfelelő kombinációban minimalista dizájnt hoznak létre, amely mindenkinek örömet szerez.Ahogy a neve is mutatja, ez a stílus az északi országokban keletkezett, de nagyon népszerűvé vált számos más országban is. Tehát leginkább világos színeket talál benne az ember, mint például világosszürke, krém és fehér. Nincsenek sötét sarkok és zugok. A skandináv stílus szellőssé és nyitottá teszi a szobát. Az ebbe a stílusba tartozó különféle tükröknek is megvan a varázsa.Ez a stílus nagyon praktikus, mivel nincsen túldíszítve. Ha ilyen stílusban szeretné berendezni otthonát, felejtsen el minden nappaliban elhelyezett felesleges miniatűr dekorációt és hasonló porgyűjtőket. Ne menjen túlzásba a díszekkel. A különböző stílusos steppelt takarók vagy párnák mindig jól fognak kinézni. Néhány dísz azonban nem hiányozhat. Néhány váza vagy gyertya, például vintage vagy rusztikus stílusban, mindig alkalmas lesz a természetes típusú bútorokra.


Lámpatestek a Skandináv designhoz

Ha már teljesen megtervezte a berendezést, nem szabad megfeledkeznie a designer lámpatestekről, amelyek illenek hozzá. Gyakorlati szempontból, de esztétikai szempontból is hasznosak. Dekoratív szerepet is be kell tölteniük. Egy szép rusztikus vagy vintage csillár vagy egy hasonló típusú függeszték lámpa tökéletesen használható fő fényként. Designer csilláraink közt mindenképp megtalálja majd az Önnek megfelelőt.Ha nem kedveli annyira a csillárokat vagy alacsony a mennyezete, a megoldás mindenképpen a designer spotlámpa lesz, amely szintén ellátja ezt a funkciót tökéletesen.  A fő fényt mindig ki kell egészíteni különböző lámpákkal és kis lámpákkal. El lesz ragadtatva a különféle kivitelű vagy akár természetes fából készült darabok kínálatától.A skandináv stílusú lakások fényei a legjobb gyártóktól származnak. Ilyen például az Eglo, amelyet különféle más típusú lámpatestekről is megismerhet, továbbá a Brilagi és az Umage is.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i