Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Az ajándékok időben megérkezzenek a karácsonyfa alá

Hírek és közlemények

Tamás

A káracsonyi vásásrlási láz már elindult korábban mint a tavalyi évben. Itt az idő, az ajándékok beszerzésére. A kiválasztott ajándék hosszú utat tesz meg, mire a fa alá megérkezik. Ne aggódjon, ismertetjük azokat az időpontokat, ameddig még biztonsággal megérkeznek az ajándékok Önhöz.

Biztos legyen abban, hogy minden az elképzelése szerint történjen, tanácsoljuk a raktáron lévő termékeket választani. A termékek karácsonyi kézbesítéséhez kérjük válassza a következő ajánlott szállítási és fizetési módokat:
 
Fizetés utánvétesen vagy online fizetés
Használja ezen fizetési módokat megrendelésénél legkésőbb 2023.12.17-ig, 23:59 óraig, hogy csomagja még az ünnepek előtt megérkezzen. 
Fizetés banki átutalással
Használja ezen fizetési módot megrendelésénél legkésőbb 2023.12.14-ig, 23:59 óraig, hogy csomagja még az ünnepek előtt megérkezzen. 

A kézbesítési garanciákon túl, figyelmébe ajánljuk a nem kívánt termékek visszaküldésének lehetőségét, egészen 60 napon belül. Sajnos nem mindig sikerül eltalálni a megfelelő ajándékot szeretteink részére és ezért fontosnak tartjuk biztosítani ügyfeleink részére ezt a lehetőséget. (nem használt, eredeti csomagolásban szükséges visszaküldeni


 Szeretnénk emlékeztetni arra is, hogy ajándékutalványokat kínálunk 6 000 HUF, 12 000 HUF és 25 000 HUF értékben.


Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánunk minden vásárlónknak.
 
 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i