0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15.30)
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyen szállításhoz hiányzik 10 000 Ft
Kategóriák

Az ajándékok időben megérkezzenek a karácsonyfa alá

Tamás

A káracsonyi vásásrlási láz már elindult korábban mint a tavalyi évben. Itt az idő, az ajándékok beszerzésére. A kiválasztott ajándék hosszú utat tesz meg, mire a fa alá megérkezik. Ne aggódjon, ismertetjük azokat az időpontokat, ameddig még biztonsággal megérkeznek az ajándékok Önhöz.

Biztos legyen abban, hogy minden az elképzelése szerint történjen, tanácsoljuk a raktáron lévő termékeket választani. A termékek karácsonyi kézbesítéséhez kérjük válassza a következő ajánlott szállítási és fizetési módokat:
 
Fizetés utánvétesen vagy online kártyával, paypal
Használja ezen fizetési módokat megrendelésénél legkésőbb 2018.12.18-ig, 7:00 óraig, hogy csomagja még az ünnepek előtt megérkezzen. 
Fizetés banki átutalással
Használja ezen fizetési módot megrendelésénél legkésőbb 2018.12.16-ig, 7:00 óraig, hogy csomagja még az ünnepek előtt megérkezzen.
 
A kézbesítési garanciákon túl, figyelmébe ajánljuk a nem kívánt termékek visszaküldésének lehetőségét, egészen 2019.1.31 -ig. Sajnos nem mindig sikerül eltalálni a megfelelő ajándékot szeretteink részére és ezért fontosnak tartjuk biztosítani ügyfeleink részére ezt a lehetőséget. (nem használt, eredeti csomagolásban szükséges visszaküldeni
 
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánunk minden vásárlónknak.
 
 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.