Raktáron több mint 560 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

A nem kívánt ajándék cseréje

Félelmei vannak azzal kapcsolatosan, hogy a fa alátt három azonos ajándékot talál? Vagy a kiválasztott darab, nem nyeri el az ajándékozott tetszését? A nálunk vásárolt termékek esetén nem kell ezen aggódnia. Nyugodtan válassza ki az ajándékot szeretteinek. Ha nem felel meg a kiválasztott darab, visszaküldheti, vagy kicserélheti egy másikra.

MIKOR ÉRVÉNYES EZ AZ AKCIÓ

A visszaküldés, vay csere érvényes az összes termékre, amelyet 2018. december 1 - 31 között vásárol. Az ekkor megvásárolt termékeket visszaküldheti, cserélheti egészen 2019.január.31-ig.  

HOGY MŰKÖDIK?

A nem megfelelően kiválasztott ajándék visszaküldésének, cseréjének lehetőségét automatikusan és ingyenesen megkapja a fent említett időtartam alatt leadott rendelésekhez. Nem szükséges külön megadni, kiválasztani. Ha úgy dönt, hogy visszaküldi a terméket és kihasználja ezt a lehetőséget, küldje vissza a csomagot a Magyar posta segítségével, a LAMPAK.HU, Révai Miklós utca 8, CST-1, 9002 Győr címünkre (nem utánvétesen), legkésőbb 2019.január.31-ig. A terméktül való ellállást, kérjük jelentse be honlapunkon itt
 
A visszaküldött termékeket minden esetben az eredeti csomagolásban, az összes tartozékával, sértetlenül és használatlan állapotban a számlával együtt kérjük küldeni. A vételárat az Ön által megadott banszámlaszámra utaljuk, vagy beszámítjuk a kiválasztott cseredarabba, amelyet szükséges jelezni a bejelentéskor.  
Élvezze a kényelmes online karácsonyi vásárlást és nem kell aggódnia, garantáljuk a sikeres ajándékozást. Nálunk ez teljes mértékben rizikó mentes.
 
 

Copyright © 1992 – 2018 Donoci Kft.