Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák
Kategorie Venkovky

Utcai megvilágítás

  • Szín
  • Funkciók
  • Védettség
  • Foglalat
  • Anyag
  • Stílus
  • Maximális teljesítmény
  • Feszültség
  • Izzók száma
  • Elérhetőség

Szín

Egyéb márkák
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Védettség

Egyéb márkák
IP66 (4)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.

Foglalat

Egyéb márkák
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

Anyag

Egyéb márkák
fém (4)
műanyag (4)
üveg (2)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Stílus

Egyéb márkák
Modern (4)

Maximális teljesítmény

Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválaszthatja a megfelelő darabot. Az értékek Watt-ban(W) vannak megadva, a fényforrás maximális teljesítményét jelzi (izzó).

Feszültség

Egyéb márkák
230V (4)

Izzók száma

Egyéb márkák
1 (4)
Válassza ki a lámpatestet a megfelelő számú izzóval. Szeretne egy többágú csillárt? Esetleg egy asztali lámpát egy izzóval? Ezt könnyen beállíthatja a szűrőben.
Utcai megvilágítás, közvilágítás
 
Napjainkban környezetünk, utcáink, parkjaink, köztereink szinte kivétel nélkül kellőképpen meg vannak világítva. Kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus közvilágítások, de a modern LED közmegvilágítások is. A LED technológia egyre jobban elterjedt és közkedvelt, mivel igen gazdaságos az üzemeltetésük. Az utcai megvilágítás végül is egy oszlopon elhelyezett lámpatest. Különböző méretben (magasság) és színben kaphatóak. Így teljes mértékben Ön dönti el melyik a legmegfelelőb a részére.  

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.