Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Termékskálánk bővült a házszám megvilágítások és video kaputelefonok csengővel.

Kültéri házmegvilágítás

Tamás

A mi internetes webáruházunkban igen széles termékpalettából válszthat beltéri és kültéri lámpákat, de ezen kívül még más egyéb termékeket is. Folymatosan bővítjük válsztékunkat mint például most is.

A ház megvilágítása, vagy a beltér illetve a házkörüli park udvar megvilágítása nagyon fontos. A ház megvilágításának része a házszám és a csengő is. Hogy mindezt egy helyen be tudják szerezni, bővítettük kínálatunkat két kategóriával. 

Házszámok

A házszám kategóriában több típus közül választhatunk. Az első típus amely megvásárolható az az önálló számtábla, amelyet egyszerűen felhelyezhetünk igény szerint. Ha azt szeretné, hogy a házszám jobban látható legyen még sötétben is, akkor választhat a megvilágított számokból. A felszerelés helyén ki van építve az elektromos hálozat (vezeték), ott lehetőség van a klasszikus izzóval megvilágított házszámok közül. Ha erre nincs lehetőség, abban az esetben a solár házszám megvilágíások közül választhat, amelyek modern LED technológiával rendelkeznek és természetesen elemmel. Az összes termék tartozékai minden esetben a számok, amikből mindenki kirakhatja a saját házszámát. Mindenegyik kivitelezése kellőképpen védett a külső hatások ellen IP védettség.   
 
null                           null

Video kaputelefonok csengővel.

A második kategória amellyel bővítettük a kínálatunkat azok a video kaptulefonok csengővel. Ahogy a látogató becsenget Önnél, rögtön a fotóját a Wi.Fi cstlakozás segítségével elküldi a telefonjára és a csengő megszólal. Gyorsan beállítható, telepíthető a LEGRAND DOOR BELL aplikáció letöltése segítségével az okostelefonunkra. A beüzemeléséhez nincs szükség elektromos hálózatra, mivel AA elemmel működnek, amelyet természetesen nálunk is megvásárolhat. Az esti sötétben is jól látjuk a csengőt, mivel található bennük egy beépített LED jelzőfény.
null                           null
Tehát az említett két termékből még egyiket sem vásárolta meg, vagy a már meglévőket szeretnék felujítani, kicserélni, akkor itt az idő ezt megtenni. 
 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i